growing up 2019 / zagrebački velesajam

Growing Up – radost bez granica za djecu i roditelje na Zagrebačkom Velesajmu

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna 2019. godine, na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje GROWING UP. Svojom bogatom i raznolikom ponudom sa preko sedamdeset sati programa idealno je mjesto za druženje obitelji posljednji vikend prije nego krene nova školska godina. Tijekom tri dana klince i klinceze očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, krav maga i bowling za djecu! Dovedite vaše mališane na detektivsku akademiju, radionicu krasopisa, ogledne satove stranih jezika, predstavu ili turnir vježbanja tablice množenja. A ako mislite da ih treba malo potaknuti prije početka škole, tu je poučna radionica full cool učenje, na kojoj će poticati motivaciju i vježbati koncentraciju.

Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima koje smo pripremili za njih, roditelji se mogu informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice pripremljen je poseban program pod nazivom Čarolija trudnoće by Vježbaonica, gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti i svoja znanja i iskustva podijeliti primalje, doule (ženska podrška prije, tijekom i nakon poroda), nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

Posebnu pažnju posvetili smo stručnom djelu pa će se tako u sklopu Growing Upa održati stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima – uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s neurorazlikama.

Ulaz na Growing Up, sudjelovanje u programu i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni, a radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged