green river fest 2022 I rijeka sava, hendrixov most, zagreb

Green River Fest 2022 ulazi u drugi tjedan – nastupa tribute bend Neki novi klinci

Legendarni som Jura sa zagrebačkog jezera Jarun odlučio je posjetiti Green River Fest 2022! Udruga Slama Art i umjetnik Nikola Faller, u suradnji s organizatorima festivala, izrađivat će od utorka do četvrtka, od 12. do 14. srpja na Savi kod Hendrixovog mosta slamnatog soma, dugog osam metara. Na rep će mu instalirati solarne panele pa će svjetliti u mraku i sigurni smo da će postati najpopularniji zagrebački photo point.


Utorak, 12. srpnja, idealan je dan za edukativno društvene igre – okušajte se u jednoj od njih! Nisam za bacit’ počinje u 19 sati – svratite na Green River Fest i osvojite vrijedne nagrade. Već su popularni razgovori pod vedrim nebom u Babinjaku pa će tako u srijedu oko 19.30 sati svoje stavove i razmišljanja podijeliti Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša, predavačica na veleučilištu Vern, autorica slikovnica i žena s političke scene.

Green River Fest 2022 Vas poziva da provedete zagrebačko ljeto na rijeci Savi

Glazba ne poznaje granice. Tako će afrički ritmovi obojiti Green River u četvrtak navečer, 14. srpnja. Kaira Kella, afro groove bend, izvodi pjesme zapadnoafričkih ritmova na jeziku mandinka. U petak, 15. srpnja, stage zauzima Sanja Pandurić, dugogodišnja DJ-ica kultnog kluba Purgeraj. A to znači samo jedno – dobra zabava i čagica do iza ponoći!

No to nije sve, jer čak dvije glazbene poslastice stižu u subotu, 16. srpnja. To su Radionica đembe bubnjanja te koncert tribute banda Neki novi klinci. A u nedjelju, 17. srpnja, izazov Vam baca Marina Orsag na glazbenom kvizu Sluha i igara. Smijeha i dobre vibre nedostajati neće, ma samo nek’ se kreće! Vidimo se na obali rijeke Save ispod Hendrixovog mosta! Podsjetimo, ulaz na Green River Fest 2022 je besplatan! Više informacija o ovom ljetnom zagrebačkom događanju doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged