green river fest zagreb 2022 - ljeto na rijeci savi

Green River 2022 nastavlja s odličnom ljetnom zabavom na Savi do kraja rujna

Ako želite ljetnu subotnju večer provesti uz rijeku Savu, dođite do Hendrixovog mosta gdje Green River festival za Vas organizira pravu poslasticu – Ribičku večer! Slavonski ribiči spremaju šarana na rašljama na tradicionalan način – baš onako kako se priprema već desetljećima – na otvorenom plamenu. Osim šarana posjetitelje očekuje i fiš paprikaš, a večernja rasplesana zabava se nastavlja uz live bend The Plagijators i CroTrash Party.

Zagrebački Green River Fest već treću godinu oduševljava brojne goste raznolikim programom i uz brojne sadržaje za djecu. A poseban je jer je sav inventar koji se koristi na festivalu u potpunosti izrađen od re-upotrebljenih materijala. Kada dođete na obalu rijeke Save svakako pozdravite i solarnog slamnatog soma Juru. A on će Vas, kao pravi domaćin, pozdraviti zelenim svjetlom. On je naš najbolji meteorolog, jer svijetli isključivo kad je sunčan dan!

Green River fest je početak tjedna rezervirao za odlične filmske projekcije

Tako Vas u ponedjeljak, 5. rujna u 20.20 sati, očekuje putopisni film Granice redatelja Bojana Bojića. Njegova ljubav prema putovanjima i amaterskom snimanju filmova doveli su ga na brojne filmske festivale, a film Granice prati njegovo putovanje rijekom Savom u kajaku. U razgovorima s različitim ljudima i kroz osobno promišljanje stječe životne uvide o rijeci, koja mijenja svoja lica.

Nakon gastro i filmske poslastice red je da guštate i uz dvije glazbene. DJ Fuki iz kultnog kluba Jabuka u subotu, 10. rujna od 20:20 sati, gostuje sa svojim programom Night of Faith and Devotion. A od 2 sata ujutro nastavlja se Silent party i to uz 3 DJ-a koji puštaju različitu glazbu. DJ Sanja Pandurić bira onu iz Purgeraja, DJ Marko S pušta progressive i melodic house/techno, dok DJ RIDJ pušta retro funk-disco. Odaberite jednoga od tri DJ-a kao i jednu od tri boje slušalica. Guštajte u mjuzi i posebnom doživljaju i tako dočekajte prve jutarnje zrake sunca. Ulaz na Green River Fest je besplatan, a više info doznajte na službenoj Facebook stranici događanja.

VIDEO TRAILER: GRANICE / BORDERS / documentary by Bojan Bojić

Tagged