doček nove 2022. godine u samoboru

Grad Samobor priprema veseli dvostruki doček Nove 2023. godine

Grad Samobor i ove godine u suradnji s Turističkom zajednicom priprema dvostruki doček Nove godine. Tako ćemo su Samoboru Novu 2023. dočekati u podne i u ponoć! U slavljeničko raspoloženje građane Samobora i posjetitelje će dan prije Silvestrova, u petak, 30. prosinca, uvesti mlada pjevačica Domenica. A ona će svoj prednovogodišnji koncert održati pod kupolom na Trgu Matice hrvatske s početkom u 20 sati.


Domenicin koncert će biti samo zagrijavanje za tradicionalni doček Nove 2023. godine u podne i ponoć. Dočeci će se održati na glavnom samoborskom trgu i kreću već od jutra u subotu, 31. prosinca 2022. godine, kada grad Samobor u veseloj i opuštenoj atmosferi očekuje veliki broj posjetitelja. A više o mladoj pjevačici Domenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

Podnevni doček Nove godine u Samoboru postao je omiljeni događaj za čitavu obitelj

A ove će se godine za zabavu pobrinuti grupa Night Express. Svi ste pozvani i na ponoćni doček kada će na Trgu kralja Tomislava za sve željne dobre zabave svirati sastav Koala. Dodajmo da je Samobor jedan od gradova koji ove godine neće imati novogodišnji vatromet. Razlog tome je taj da Grad želi biti dio pozitivnih promjena i obilježiti ulazak u 2023. godinu na ekološki osviješten i moderan način.

Iskoristite ovaj period za slavlje u Samoboru i osjetite uzbuđenje koje izaziva iščekivanje Nove 2023. godine! Podsjećamo da klizalište kod samoborskog kina radi do nedjelje, 8. siječnja 2023. godine, a radno vrijeme je od 10 do 22 sata. Napominjemo da će klizalište na Silvestrovo, u subotu, 31. prosinca, biti otvoreno od 10 do 16 sati. A na prvi dan nove 2023. godine, u nedjelju, 1. siječnja, radit će od 16 do 22 sata. Više doznajte na mrežnim stranicama Grada na adresi samobor.hr.

VIDEO: Domenica – A meni je vruće

Tagged