dubioza kolektiv | 2024.

Dubioza Kolektiv nastupa na Jarunu u sklopu trodnevnog Zagreb Music Festa u subotu, 1. lipnja 2024. godine

Dubioza kolektiv nastupit će na Jarunu u subotu, 1. lipnja 2024. godine, u sklopu trodnevnog glazbenog festivala Zagreb Music Fest. Podsjetimo, jedan od najvećih bendova naše regije svoje koncerte najčešće najavljuje videom. A to su napravili i ovoga puta, a inspiraciju su pronašli u bezvremenskom klasiku Đavola “Stojin na kantunu”.

Jarunski koncert prvo je Dubiozino gostovanje u Zagrebu nakon dugih sedam godina. Ako ne računamo nedavni gerilski nastup u tramvaju broj 12 u kojem su se vozili od Remize do Draškovićeve. Podsjetimo, sredinom travnja 2024. godine bend je iznenadio putnike ZET-ovog tramvaja kratkim nastupom, najavljujući svoj veliki koncert kojeg će na Jarunu održati u subotu, 1. rujna.

Spomenimo da je koncertna sezona benda Dubioza kolektiv u punom je zamahu. A ona za sada broji preko 30 koncerata koji će se održati u mjesecima koji dolaze. Tako nakon Zagreba bend nastavlja turneju u Lukavcu u BiH te u Beograda. A potom će održati brojne nastupe u Portugalu, Njemačkoj, Češkoj, Španjolskoj, Luksemburgu, Švicarskoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Poljskoj, Bugarskoj… I dodajmo, bend je sredinom travnja 2024. godine lansirao singl U3PM, uspješnu suradnju s Dinom Šaranom. Što još ovaj bend radi i planira provjerite na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Dubioza kolektiv & Dino Šaran – U3PM (live)

Tagged