dropkick murphys | šalata zagreb | 12.06.2024.

Dropkick Murphys, prvaci celtic punka, dolaze na zagrebački stadion Šalata u srijedu, 12. lipnja 2024. godine!

Miljenici domaće publike, nezaustavljivi irsko-američki folk punkeri Dropkick Murphys, dolaze na zagrebački stadion Šalata u srijedu, 12. lipnja 2024. godine! Najpopularniji svjetski predstavnici Celtic punk rock scene i jedan od najtraženijih bendova današnjice, posvetili su dosta pažnje ovdašnjoj publici i prostorima.

Redovito rasprodani koncerti kojima su do sada dva puta punili Tvornicu kulture, kao i Dom sportova, dokazali su mitski status kod domaćih fanova. A povratak u Zagreb još jednom stavlja legendarni bend pred horde vjernih obožavatelja i to na Šalatu na veliki open-air koncert u samom srcu grada. I dodajmo, svoju ulaznice osigurajte na vrijeme putem online sustava Eventim.

Dropkick Murphys su osnovani 1996. godine u Quincyu, pregrađu Bostona. A od 1998. naovamo izdali su 12 albuma, od kojih je najnoviji ovogodišnji Okemah Rising, ne koketirajući s mainstreamom i radeći stvari na svoj način. Uspješno kombinirajući tradicionalni irski folk i punk pjevaju o propaloj industriji, lučkom Bostonu, potlačenim radnicima, obitelji, prijateljstvu i ljubavi, a ravnopravnu ulogu s basom i električnim gitarama daju gajdama, frulama, violini i mandolini, što je tipično za celtic punk.

Ovaj bend se bori za malog čovjeka

Uz rasprodane koncerte diljem svijeta, krcate arene i znojne i urnebese nastupe, Dropkick Murphys s upornim radom, iskrenošću, energičnošću, promiču glas radničke klase i malog čovjeka. Osvojili su ljubitelje whiskeya i pive, Bruinsa, Celticsa i Red Soxa. Također, vole ih i ostali ljubitelji svake vrste dobre zabave, ali zapravo i cijeli svijet. A sada sa svojim zaraznim melodijama na ljeto 2024. godine dolaze i na zagrebački stadion Šalata.

Ulaznice za zagrebački koncert Dropkick Murphysa dostupne su od srijede, 6. prosinca 2023. godine. Toga dana prodaja kreće u 10 sati, a ulaznice možete kupiti po early bird cijeni od 33 eura. Od 1. siječnja cijena se diže na 36 eura, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 40 eura. Ulaznice su dostupne na u online sustavu Eventim. Više o ovom bendu iz Bostona koji svira celtic punk doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Dropkick Murphys – Rose Tattoo & Going Out In Style

Tagged