dinamovo 2024 | dinamo u kvartu | dubrava zagreb | 19.05.2024.

Dinamovo | Prvi od mnogobrojnih evenata koji povezuju Dinamo i lokalnu zajednicu održat će se u Dubravi u nedjelju, 19. svibnja 2024. godine

U zagrebačkom kvartu Dubrava u nedjelju, 19. svibnja 2024. godine, održat će se prvi od mnogobrojnih evenata u sklopu projekta “Dinamovo”, kojem je cilj povezivanje GNK Dinamo s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača GNK Dinamo dosegnula nikad višu razinu.

Prvi event će se, dakle, održati u nedjelju, 19. svibnja, u Dubravi i to na prostoru Osnovne škole Vjenceslava Novaka na adresi Vile Velebita 15a. Ovim putem pozivamo sve da dođu na sportsko-zabavnu manifestaciju Dinamovo i da svi zajedno napravimo još jedan veliki korak na produbljivanju naše zajedničke povezanosti.

Projekt Dinamovo sastojat će se od niza evenata širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. A svemu svakako prednjače nogometni turniri koji će biti organizirani u dvije kategorije. To su školski turniri za mlađe uzrasne kategorije te turniri za punoljetne članove kluba. I dodajmo, najuspješnije momčadi na spomenutim turnirima bit će nagrađene.

Dinamovo u Dubravi počinje u 9 sati

A prve će utakmice na nogometnom turniru za odrasle članove te na školskom turniru za mlađe uzraste početi u 9:30 sati. Napomenimo da će uz natjecateljski duh prisutne biti i raznorazne atrakcije. Od bogate ugostiteljske ponude, preko igraonica i radionica za djecu i odrasle u obliku kvizova, raznih nagradnih igara i lova na blago, sve do mini nogometnih poligona i natjecanja koja će biti organizirane tijekom pauza od odigravanja nogometnih utakmica na organiziranim turnirima.

Uz bogat zabavni sadržaj koji vas čeka u obliku raznolikih poligona, igraonica i kvizova znanja, u 13 sati posebno će vas razveseliti dolazak nekolicine igrača prve momčadi Dinama. Dodajmo da će se oni neko vrijeme zadržati na eventu i podružiti se s najvjernijim navijačima. Ali će biti i spremni pozirati za fotografije.

Dinamovo u Dubravi će se zaključiti druženjem uz glazbu. Točnije, koncert će održati glazbene skupine Kojoti i Gatuzo. Što još poručiti nego dođite u Dubravu u nedjelju, 19. svibnja 2024. godine i povedite obitelj i najbližnje. Okušajte se na nogometnim turnirima i mini-igrama i osvojite vrijedne nagrade! Sve dodatne informacije doznajte na mrežnim stranicama Dinama na adresi gnkdinamo.hr.

VIDEO: Kojoti – Razuzdan i lud | Gatuzo – Gdje idemo

Tagged