dina: drugi dio | dune: part two | 29.02.2024.

Dina: Drugi dio, velika SF saga predstavlja novi trailer i novi datum izlaska, a to je četvrtak, 29. veljače 2024. godine!

Izašao je treći trailer dugoočekivanog filmskog spektakla “Dina: Drugi dio” koji u zagrebačka kina dolazi u četvrtak, 29. veljače 2024. godine! A ovaj najnoviji trailer opisuje priču između Paula (Timotheé Chalamet) i Chani (Zendaya) te nas dodatno priprema za veličanstvenost ovog izvanrednog filma. Podsjetimo, ovo nastavak spektakla “Dina” koji je 2021. godine oduševio gledatelje i kritiku te osvojio šest nagrada Oscar. I dodajmo, režira ga nagrađivani filmski redatelj Denisa Villeneuve.

Dina: Drugi dio istražuje mitološko putovanje Paula Atreidesa nakon udruživanja s Chanijem i Fremenima. A na svom ratnom putu osvete protiv zavjerenika koji su uništili njegovu obitelj, on se suočava s izborom između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira. I to one koju samo on može predvidjeti…

Villeneuve je film Dina: Drugi dio režirao prema scenariju koji je napisao s Jonom Spaihtsom prema romanu Franka Herberta. U drugom dijelu glume Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling i Javier Bardem. I dodajmo, film je sniman u Budimpešti, Abu Dhabiju, Jordanu i Italiji. A u distribuciji Blitz filma možete ga pogledati u svim kinima od četvrtka, 29. veljače 2024. godine. Više o ovom SF spektaklu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO: Dina: Drugi dio | Dune: Part two | Trailer #3

Tagged