damir urban | sax zagreb | 27.12.2023.

Damir Urban održava intimni koncert u zagrebačkom klubu Sax u srijedu, 27. prosinca 2023. godine

Damir Urban je za kraj 2023. godine godine najavio intimni koncert u zagrebačkom Klubu Sax! Urban & 4, bend kojeg čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski, obilježit će tako koncertni prosinac u jedinstvenom ambijentu poznatog kluba Sax! I dodajmo, bit će to prvi njihov nastup u glavnom gradu otkako su napunili zagrebačku Arenu u lipnju ove, 2023. godine i oduševili maestralnim koncertom u suradnji sa Simfonijskim orkestrom HRT-a.

Intimni nastupi u manjem koncertnom prostoru često iznesu ono najbolje u interakciji između glazbenika i publike. A to se potvrdilo već nebrojeno puta na dobro poznatim Urbanovim nastupima u Saxu koji sada već, slobodno možemo reći, postaju dio lijepe tradicije. A najava ovog intimnijeg koncertnog druženja je za one odabrane, točnije, za one koji će biti brzi pri kupnji ulaznica. Naime, Urban je rasprodao već drugi koncert u riječkom Pogonu kulture u svega dva i pol sata.

Njegova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, ali i onih objavljenih tijekom samostalne karijere, a to su The best off, Pustinje, EP, Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser, Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice… A klupska atmosfera je idealna da biografije pjesama sa svojih albuma podijeli oči u oči s publikom.

Urban & 4 u Saxu spremaju posebni intimni koncert

Publika će u srijedu, 27. prosinca 2023. godine, nakon obilja koje donosi Božić, moći uživati u obilju pjesama snažnih tekstova i složenih emocija. A čut će se pjesme Nitko osim nas, Odlučio sam da te volim, Moja, Dobar znak, Ruke, Sama, Iskra… Ali i mnoge druge iz njihovog opusa.

Sredina tjedna u blagdanskom vremenu kada će se koncert održati zasigurno će u Sax privući brojne obožavatelje. Ali i one željne emotivnog putovanja kroz Urbanove sjajne albume i najveće uspješnice. Već je dobro poznato da njegovi koncerti bez obzira na prostor uvijek donose nešto novo. A upravo su baš klupski mnogima najdraži. Dodajmo da se ulaz kluba Sax na dan koncerta otvaraju od 20 sati. Sve što vas dodatno zanima o Damiru Urbanu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Damir Urban – Mala truba

Tagged