robson ft. jana fabijanić - božićna želja | 2023.

Robson i Jana Fabijanić napokon objavili “Božićnu želju”, mnogima najdražu božićnu pjesmu

Robson i Jana Fabijanić napokon su objavili mnogima najdražu božićnu pjesmu “Božićna želja”! A mnogi će se već na prve taktove prisjetiti pjesme koja nam se svima urezala u pamćenje još od prije nekoliko godina. Autor pjesme Robson napokon je odlučio objaviti “Božićnu želju” kao singl, više od četiri godine nakon njezina nastanka i prikazivanja u jednoj od poznatijih domaćih božićnih reklama.

“Zanimljivo je da je pjesma čekala svoju službenu objavu više od četiri godine, iako je tada nastala u svega 45 minuta. Želja mi je bila napisati i skladati jednu toplu i nježnu blagdansku priču s kojom se svi možemo poistovjetiti u zimskim danima”, rekao je autor glazbe i teksta Dubravko Robić koji se krije iza pseudonima Robson.

Spomenimo i da pjesmu Božićna želja izvodi Jana Fabijanić, jazz vokalistica, glumica i voditeljica, čiji su glas i šarm dobro poznati. “Ova pjesma je nastala kao suradnja s pjevačicom Janom Fabijanić koja je sjajno prenijela osjećaj blagdana i toplog zagrljaja zimi… Naime, bio je kraj studenog i taman je pao prvi snijeg. Baš kao u nekoj režiranoj sceni božićnog filma. A inspiracija je došla kao najljepši poklon te zime”, prisjetio se Robson.

Pjesma “Božićna želja” nastala je u glazbenom studiju koji postoji od 1999. godine

Dodajmo da su klijenti glazbenog studija Robson uspješni domaći glumci, pjevači, ali i mnoge vodeće hrvatske marketinške agencije i tvrtke. A potvrdu da su uspjeli u stvaranju kvalitetne božićne pjesme dobili su i od Hrvatskog telekoma. Naime, na njihovu ponudu pjesma Božićna želja je završila u jednoj od poznatijih domaćih božićnih reklama. Pjesma je dobila i dražestan božićni spot u obliku animiranog filma koji predstavlja toplu ljudsku priču. Ali kroz perspektivu slatkih šumskih životinja! Animirani spot je djelo Brojke Kreativnih Produkcija, redatelj je Kristijan Kaurić, glavni animator Ivica Pustički dok je glavni ilustrator Igor Ivanović. I spomenimo, dodatne ilustracije i animacije radio je Borna Nikola Žeželj.

Skladatelj i producent Robson je, osim po pjesmama i reklamama koje svakodnevno gledamo, poznat po skladanju glazbe za brojne filmove, serije i reklame. A mnogima su srcu prirasle njegove skladbe iz domaće hit serije Crno bijeli svijet te sitcoma Bitange i princeze. Više informacija o glazbenog studiju Robson doznajte na njegovoj mrežnoj stranici na adresi robson-studio.com.

VIDEO: Robson ft. Jana Fabijanić – Božićna želja

Tagged