buč kesidi - zoran zarubica i luka racić / 2021.

Buč Kesidi, pančevački indie dvojac, nastupit će u dvorištu ALU u Ilici 85

Bez sumnje je Buč Kesidi, pančevački indie dvojac, najznačajnije novo regionalno ime na sceni u zadnje dvije godine. A uskoro konačno dolaze i u Zagreb i to u novu gradsku koncertnu meku – na koncertnu pozornicu dvorišta Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85. Bend će održati dva koncerta, oni će se održati u petak i subotu, 24. i 25. rujna 2021. godine u 20 sati.

Buč Kesidi je bend koji je proizveo ogroman hype u cijeloj regiji fantastičnim albumom naziva “Euforija”. Dodajmo da je “Euforija” uvrštena na ljestvice najboljih albuma te godine, a bend ga je objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju. Bend je potvrdili svoj zvjezdani status ovoga ljeta nizom fantastičnim nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regije.


Bend je ujedno snimio svoj prvi koncertni film pod nazivom Buč Kesidi: Euforija uživo”, a uz nova izvođenja hvaljenog albuma i nekoliko starih hitova, na filmskom platnu uvode u svoj glazbeni svijet. Film je predstavljen regionalnom turnejom ovog ljeta po Cinestar kinima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji.

Kritika hvali glazbu i tekstove nazivajući pjesme himnama generacije

Milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti koji se pamte govore da ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo, kako sebe Buč Kesidi naziva, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda. Dodajmo da bend čine Zoran Zarubica (bubnjevi i vokal) i Luka Racić (gitara i vokal). Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Koncert u Zagrebu trebao bi biti konačna potvrda njihovog statusa i u Hrvatskoj. A fanovi željno očekuju Buč Kesidi nastupe kroz cijelo ovo pandemijsko vrijeme. Susreti su konačno dogovoreni za petak i subotu, 24. i 25. rujna, i to u limitiranom kapacitetu dvorišta Akademije likovnih umjetnosti. Napominjemo da će dostupno biti samo 400 ulaznica. Njih po cijeni od 80 kuna možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. Ostane li koja neprodana, što je teško za vjerovati, na dane koncerata će cijena ulaznice iznositi 100 kuna.

Video: Buč Kesidi – Nema ljubavi u klubu

Tagged