boris štok | klub sax! zagreb | 21.10.2022.

Boris Štok najavljuje svoj novi album naziva “3” koncertom u zagrebačkom Saxu, a njega će održati u petak, 21. listopada 2022. godine

Boris Štok najavljuje zanimljivu jesen. Naime, ovaj riječki glazbenik za studeni nam priprema videospot i to za novu pjesmu “Još jednom”, a odmah nakon predstavljanja spota uslijedit će i novi album naziva “3”. A sve to je i sjajan povod za svirku u Zagrebu!

Naime, nakon više od dvije godine Boris Štok održat će svoj samostalni zagrebački koncert i to u petak, 21. listopada 2022. godine u klubu Sax!, koji se smjestio u Palmotićevoj ulici. Tu će večer Boris iskoristiti kako bi, uz svoje najveće hitove, odsvirao premijerno i nekoliko novih pjesama. Tako ćemo uz već spomenuti budući singl Još jednom, a na set listi naći će se i pjesma Grijeh.

I na ovom koncertu Borisa Štoka će pratiti njegov dosadašnji band sastavljen od vrhunskih glazbenika. A to su Darko Terlević na gitari, Dorian Cuculić na klavijaturama, Dino Šimonović na bubnjevima, Nikola Mesarek na basu, Davor Krmpotić na saksofonu te Jelena Fabijan koja je back vokal. Cijena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna ili 10,62 eura. Na dan koncerta, ako koja ostane, koštat će 100 kuna ili 13,27 eura. Ulaznice se mogu kupiti isključivo na blagajni kluba Sax! i to od 20 do 4 sata. A više informacija o Borisu Štoku doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Boris Štok – Reci mi

Tagged