boris štok | sax zagreb | 08.11.2019.

Boris Štok, mladi riječki glazbenik, nastupit će u zagrebačkom klubu Sax u petak, 8. studenoga 2019. godine

Na novi zagrebački nastup Boris Štok stiže nakon predstavljanja singla “Još uvijek”, koji će svoju premijeru doživjeti sredinom listopada 2019. godine. I dodajmo, u toj pjesmi, kao i u pripadajućem videospotu u režiji Marcelle Zanki, gostuje glumica Nataša Janjić! To je, nakon pjesme “Samo trag” druga izdvojena skladba sa studijskog albuma koji će biti objavljen iduće, 2020. godine.

A upravo će publika u klubu Sax! po prvi puta uživo čuti ovu novu Borisovu pjesmu, zajedno s cijelim nizom dosadašnjih singlova. Tako ćemo u ovom kultnom zagrebačkom prostoru čuti i Ispod kože“, “Kao mi, Ove misli, Dodiri, Voli me još ovu noć, Baby Baby… Boris se rodio u Rijeci, gdje je završio gimnaziju te diplomirao management na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Glazbeni uzori su mu Shirley Bassey, Roisin Murphy, Moloko, Frank Sinatra, Brendan Perry, Nina Simone, David Bowie, Randy Crawford… Više o Borisu Štoku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Mladi riječki glazbenik Boris Štok nastupit će u zagrebačkom klubu Sax u petak, 8. studenoga 2019. godine. Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u pretprodaji po 50 kuna. A na dan koncerta, ako koja ostane, prodavat će se po cijeni od 70 kuna. Dodajmo da se ulaznice mogu kupiti na blagajni kluba Sax i to isključivo tijekom radnog vremena kluba.

VIDEO: Boris Štok – Ispod kože

Tagged