bluvinil | tvornica kulture zagreb | 01.03.2024.

BluVinil će održati veliki samostalni koncert u Tvornici kulture u Zagrebu u petak, 1. ožujka 2024. godine!

Šibenski pop rock bend BluVinil najavljuje svoj veliki samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ovaj koncert će se održati u petak, 1. ožujka 2024. godine, a svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem online shopa Eventim. I dodajmo, nakon rasprodanog koncerta u Vintage Industrial Baru koji je BluVinil održao na proljeće 2023. godine, sada velikim solo nastupom u Tvornici “podiže stepenicu više” u svom radu i sprema koncert dosadašnje karijere.

BluVinil je s posljednjim albumom Zna li itko tajnu srca? uvršten među najbolje domaće albume 2022. godine. A singlovi poput Heroji i Boris B osvojili su radijske postaje i postali pravi koncertni favorit. Također, bend je nastavio sjajno glazbeno i koncertno razdoblje, a svojim je svirkama po Hrvatskoj dokazao koliko moćno zvuče uživo.

Novom pjesmom Ovdje nema nikoga bend otvara treći ciklus BluVinila i kako kažu, predstavljaju svojevrsni manifest novog zvuka. A u nešto više od tjedan dana od objave, pjesma se na YouTubeu i streaming servisima bliži brojci od 100.000 preslušavanja. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi, koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Singlom “Ovdje nema nikoga” bend najavljuje novi ciklus rada

Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal te gitarist i pjevač Matej Nakić novim singlom ulaze u novu autorsku fazu. A bend BluVinil je, kako sami kažu, “resetiran glazbeno, vizualno i estetski”. Spomenimo i da je novi singl Ovdje nema nikoga objavljen je za LAA, a dostupan je na svim streaming servisima.

Prilika za čuti kako zvuči jedan od najboljih novijih bendova je u zagrebačkoj Tvornici kulture na proljeće 2024. godine. A ulaznice za koncert BluVinila kreću u prodaju u srijedu, 29. studenog od 9 sati. Early bird ulaznica po cijeni od 10 eura moći će se kupiti do 31. prosinca, a dan nakon, 1. siječnja, cijena se penje na 12 eura. Na dan koncerta, ako koja ostane, za ulaznicu će trebati izdvojiti 15 eura. Ulaznice su dostupne ​​u online sustavu Eventim.

VIDEO: BluVinil – Ovdje nema nikoga

Tagged