šumski / 2021.

Bend Šumski nastupa u Močvari točno na 22. rođendan “kluba s nasipa”

Neke slučajnosti i sinkroniciteti uistinu zapanjuju, a jedno od takvih slučajnih i začudnih preklapanja dogodit će se u Močvari točno na 22. rođendan kluba, kada će u njemu će zasvirati bend Šumski! Bend čija je priča proteklih trideset godina gotovo pa isprepletena s pričom URK-a (Udruženje za razvoj kulture) i Močvare.

Ovaj koncert nije niti rođendanski niti svečani, jer tko bi slavio u ova nezgodna vremena? Naročito sada kada su koncerti limitirani na broj posjetitelja manji nego bi bilo svjećica na rođendanskoj torti benda. Baš zato nas takve male koincidencije jako raduju.

Šumski će na ovom koncertu premijerno odsvirati pjesme s nadolazećeg albuma kojeg još nisu ni snimili. Zato nas uistinu očekuje posebna večer, pogotovo u svjetlu koncertnih mrvica na koje smo osuđeni u proteklih pandemijskih godinu dana. Šumski nam na koncertima nikada nisu davali mrvice, već su nas uvijek preplavili lavinom dobrog zvuka i dali sve od sebe.

Sportskim rječnikom – ostavili su srce na pozornici. Sigurni smo da će tako biti i ovaj put! Zato rezervirajte termin u petak, 16. travnja 2021. godine i dođite na koncert ove glazbene senzacije. Klub se otvara u 19, a koncert počinje u 20 sati. Ulaznice se prodaju po cijeni od 50 kuna. Pretprodaja kreće u petak, 9. travnja u 10 sati putem Entria. Više o Šumskom doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Šumski – Pravi izlaz

Ključne riječi (tagovi): - - - - -