baš naš food & ball 2024 | park jezero bundek zagreb

Baš Naš Food & Ball 2024 | Otkrijte što vas sve očekuje do kraja ovog ljetnog zagrebačkog festivala koji se smjestio u srcu parka Bundek

Baš Naš Food & Ball, ljetno izdanje ovog omiljenog zagrebačkog festivala, do nedjelje, 14. srpnja, nastavlja biti najdraža lokacija za sve one željne dobrog provoda. Smješten u zelenoj oazi usred grada, usred park-jezera Bundek, Festival nudi savršen spoj ukusne hrane, uzbudljivih glazbenih nastupa i opuštene atmosfere. I dodajmo, ostatak festivalskog programa s odličnim koncertima i energičnim partyjima oduševljava do samog kraja trajanja.

Već u petak, 5. srpnja, posjetitelji će moći uživati u koncertu Borisa Štoka, popularnog hrvatskog glazbenika, čiji će nastup sigurno zagrijati atmosferu. Sutradan, u subotu, 6. srpnja, na rasporedu je KPP powered by Aperol Spritz, najveći trap tulum u Zagrebu. I to tulum koji uvijek obećava dobar provod i nezaboravnu zabavu.

Legendarna splitska grupa TBF znana i kao The Beat Fleet svoje najveće hitove izvest će na Baš Naš pozornici u petak, 12. srpnja. A subota, 13. srpnja, rezervirana je za Taking the trash out. Točnije, party s najvećim domaćim i stranim trash hitovima. Svi glazbeni programi počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. I dodajmo, svakodnevno su na festivalu Baš Naš Food & Ball 2024 za odličnu atmosferu zaslužni su i brojni DJ nastupi.

Osim glazbe Baš Naš Food & Ball 2024 festival nudi i širok spektar gastronomskih užitaka

Posjetitelji tako mogu istraživati raznovrsnu gastro ponudu, punu internacionalnih kulinarskih trendova. Ukratko, na Bundeku će ovog ljeta svi ljubitelji dobrog zalogaja pronaći nešto po svome ukusu! A ovaj je festival idealna prilika da se gradski ritam zamijeni ugodnom atmosferom uz jezero i zelenilo. Točnije, u pravoj zelenoj oazi usred Zagreba.

Obiteljima s djecom ove je godine najveći hit dječja zona koja je na raspolaganju od nedjelje do četvrtka. Također, najmlađi posjetitelji Festivala mogu uživati u igrama poput corn holea i subsoccera. Jednostavno, ova zona pruža siguran i zabavan prostor za igru svim mališanima. Baš Naš Food & Ball festival predstavlja nezaobilazan događaj koji spaja najbolje od hrane, glazbe i druženja. A festivalska atmosfera uljepšava ljetne dane u Zagrebu. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

Tagged