parni valjak | castle rock festival 2024 | brinje hrvatska

Parni Valjak nastupa na Castle rock festivalu u Brinju i to u petak, 12. srpnja 2024. godine

Parni Valjak vjerojatno je najveći hrvatski rock band. A ovaj bend iza sebe ima gotovo 50 godina glazbene karijere. Ali i brojne hitove koje znaju i pjevaju baš sve generacije. To je bend koji iza sebe ima tisuće odsviranih koncerata i pregršt glazbenih nagrada i priznanja. No, Parni Valjak i danas jednakim žarom svira na pozornici.

A Parni Valjak po prvi puta ikada nastupa u Ličko-senjskoj županiji. Točnije, bend dolazi u Brinje i to na Castle rock festival 2024. Nakon legendarnog i jedinog neprežaljenog Akija Rahimovskog, Parni valjak nastavlja svoju novu priču sa mladim pjevačem Igorom Drvenkarom i novim hitovima. I u počecima grupe i danas, band je uvijek težio produkcijskoj i sviračkoj savršenosti, jer svojoj vjernoj publici željeli su pružiti najbolje od sebe u svakom pogledu, a tako će biti i ovoga puta. Što ovaj bend još radi i planira doznajte na njihovom Facebook profilu.

Ovaj će bend nastupiti u sklopu Castle rock festivala 2024. A to je već tradicionalni dvodnevni glazbeni rock festival u organizaciji Udruge glazbenika Notalika, održava se na otvorenom i to na vanjskom sportskom igralištu kod Dvorane Luke Perkovića u Brinju. Napomenimo da će se Castle rock festival ove, 2024. godine, održavati u petak i subotu, 12. i 13. srpnja. Više o Castle rock festivalu 2024 doznajte na službenoj Facebook stranici. Vezano za koncert Parnog valjka važno je znati da je broj ulaznica ograničen. Stoga, nemojte propustiti priliku da zajedno razvijemo zastave iste boje, uhvatimo ritam i i lutku za bal pa zapjevamo ljubavnu! A svoju ulaznicu možete kupiti putem Eventim online shopa.

VIDEO: Parni valjak – Kad padne mrak

Tagged