aquaman i izgubljeno kraljevstvo | aquaman and the lost kingdom | 2023.

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, dugoočekivani nastavak DC-jevog filmskog spektakla, dolazi u zagrebačka kina u četvrtak, 21. prosinca 2023. godine

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, dugoočekivani prvi trailer DC-jevog filmskog spektakla studija Warner Bros upravo je izronio! Redatelj James Wan i sam Aquaman – Jason Momoa, vraćaju se uz Patricka Wilsona, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II i Nicole Kidman u nastavku blockbustera Aquaman iz 2018. godine, koji se globalno smatra DC-jevim filmom s najvećom zaradom svih vremena!


Budući da prvi put nije uspjela pobijediti Aquamana, Black Manta, još uvijek vođena potrebom da osveti očevu smrt, neće stati pred ničim kako bi ga uništila jednom zauvijek. A ovoga je puta Black Manta jača nego ikad. Ona upravljajući snagom mitskog Crnog trozupca oslobađa drevnu i zlonamjernu silu…

Kako bi ga porazio, Aquaman se okreće svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopio malo vjerojatan savez s njim. Zajedno će morati zaboraviti svoje razlike ako žele zaštititi kraljevstvo i spasiti Aquamanovu obitelj i svijet od nepopravljivog uništenja.

Jason Momoa glumi Aquamana, znanog i kao Arthur Curry

A on u novom filmu Aquaman i izgubljeno kraljevstvo balansira između svojih dužnosti kralja Atlantide i novog oca. Patrick Wilson je Orm, Aquamanov polubrat i njegov neprijatelj, koji sada mora ući u ulogu njegovog saveznika. Amber Heard je Mera, kraljica Atlantide i majka prijestolonasljednika. Yahya Abdul-Mateen II je Black Manta, odlučnija nego ikad da uništi Aquamana, a Nicole Kidman je Atlanna, moćna vođa i majka sa srcem ratnika. Također, u svoje uloge se vraćaju Dolph Lundgren kao kralj Nereus i Rendall Park kao dr. Stephen Shin.

Redatelj filma Aquaman i izgubljeno kraljevstvo je James Wan, koji je uz Petera Safrana i Roba Cowana producirao film. Izvršni producenti filma su Galen Vaisman i Walter Hamada. Scenarij je napisao David Laslie Johnson-McGoldrick, prema priči Jamesa Wana, Davida Lasliea Johnson-McGoldricka, Jasona Momoe i Thomasa Pa’a Sibbetta, a temelji se na DC likovima koje su kreirali Paul Norris i Mort Weisinger. Aquaman i izgubljeno kraljevstvo ili kako se na engleskom zove Aquaman and The Lost Kingdom u distribuciji Blitza u zagrebačka kina stiže u četvrtak, 21. prosinca 2023. godine. Više o ovom filmu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Aquaman i izgubljeno kraljevstvo / Aquaman and The Lost Kingdom

Tagged