alien: romulus | sf horror | ridley scott | 2024.

Alien: Romulus | Znanstveno-fantastični horor-triler iz produkcije legendarnog Ridleyja Scotta u zagrebačka kina dolazi u četvrtak, 15. kolovoza 2024. godine

S velikim uzbuđenjem objavljujemo novi i poprilično zastrašujući trailer za dugoočekivani “Alien: Romulus”. A ovaj znanstveno-fantastični horor-triler iz produkcije legendarnog Ridleyja Scotta i režije talentiranog Fede Alvareza, stiže ekskluzivno u zagrebačke kino dvorane od četvrtak, 15. kolovoza 2024. godine.

SF horror Alien: Romulus vraća se korijenima kultne franšize Alien. Dok istražuju najmračnije krajeve napuštene svemirske stanice, skupina mladih kolonizatora svemira suočava se s najstrašnijim oblikom života koji je svemir ikada vidio. A u ovom napetom filmu glavne uloge tumače brojne filmske zvijezde u usponu. To su Cailee Spaeny (Civil War), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The last of us), Spike Fearn (Aftersun) i Aileen Wu.

Fede Alvarez (Evil dead, Don’t breathe) preuzeo je redateljsku palicu i scenarij. A njega je napisao u suradnji s čestim suradnikom Rodo Sayaguesom (Don’t breathe 2), temeljen na likovima koje su stvorili Dan O’Bannon i Ronald Shusett.

Pripremite se za susret s najstrašnijim stvorenjima koja ste ikada vidjeli na velikom platnu

Producent Ridley Scott, majstor znanstvene fantastike i tvorac originalnog Aliena, ponovno donosi svoju viziju na velika platna. A on ju donosi uz pomoć producenata Michaela Prussa (Boston Strangler) i Waltera Hilla (Alien). Izvršni producenti, uključujući Fede Alvareza, Elizabeth Cantillon (Charlie’s Angels), Brenta O’Connora (Bullet Train) i Toma Morana (Unstoppable), osiguravaju da Alien: Romulus bude film koji će vas držati na rubu sjedala od početka do kraja.

Ne propustite priliku doživjeti zastrašujuću SF avanturu koja vas čeka jer trailer obećava uzbuđenje koje nadmašuje sva očekivanja. Pogledajte ih i pripremite se za susret s najstrašnijim stvorenjima koja ste ikada vidjeli na velikom platnu! Sve što vas dodatno zanima o ovom SF horrorcu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Alien: Romulus

Tagged