advent u prolazu 2023 | hotel jagerhorn zagreb

Advent u prolazu Jagerhorn 2023 | Najljepši zagrebački prolaz priprema čarobnu adventsku priču

Već nekoliko godina za redom, najčarobnije adventsko ozračje u hrvatskoj metropoli pruža Advent u prolazu hotela Jagerhorn. Posebno uređenje i idilična intimna atmosfera, po kojoj je ovaj mali advent prepoznat, ove godine postat će bogatiji za raznolik glazbeni program, izvrsnu ponudu hrane i pića te zabavne dječje aktivnosti, ali i još jednu posebnu ponudu. Naime, u 37 dana trajanja, ova lokacija nudi mogućnost rezerviranja business domjenaka, zatvorenih partyija i privatnih druženja.

U već poznatoj oazi prepunoj lampica i božićnih detalja koju svi žele fotografirati, posjetitelji će moći uživati od srijede, 29. studenog 2023. do nedjelje, 7. siječnja 2024. godine, a prvi party vikend započinje u subotu, 2. prosinca, uz sjajnog zagrebačkog DJ-a Tabu Keeper of the Groove koji će ugrijati atmosferu do nastupa benda Balkan Zoo.

Ljubitelji funka, soula, disca, jazza i urbanih ritmova doći će na svoje u najpoznatijem zagrebačkom prolazu uz svirke DJ-a Jazzoza, Hrwoea i D-greeja te nastupe Jerko Jurkin kvarteta, Azil Jazza, Željke At Ease i Toni.Drame. U potpuno drugačijoj adventskoj priči poseban show sprema se za Badnjak i Staru godinu. Ta dva dana u kojem Zagrepčani, ali i brojni turisti, vole minglati i družiti se od jutra, goste očekuje performans saksofonista Jakše Jordesa na sam Badnjak te svirka trenutno najtraženijeg bubnjara u Hrvatskoj, Mirsada Dalipija.

Advent u prolazu Jagerhorn održava se od 29. studenog 2023. do 7. siječnja 2024. godine

Osim dobre atmosfere Advent u prolazu Jägerhorn i gurmanima garantira odličan provod. Restoran i catering Barrel ove je, 2023. godine, najukusniji dio ovoe adventske manifestacije. Naime, on već nekoliko godina oduševljavaju gastro scenu i dobiva same pohvale. A sada će po prvi puta biti dio ovog adventa i prezentirati svoje delicije. Točnije, zalogaje koji će najviše osvojiti one koji vole spoj tradicionalnog i modernog. Uz klasičnu zimsku ponudu pića, Advent u prolazu 2023 dodatno će začiniti svako druženje, nuditi razne signature koktele i varijante. A tako će i postati “A most unusual advent”.

Daleko od gradske gužve i prometa, Jägerhorn prolaz pokazat će se i kao omiljeno mjesto za najmlađe. Pod nazivom Kids Advent, svake nedjelje od 10 do 14 sati te u srijedu, 6. prosinca, na Dan svetog Nikole od 17 do 19 sati, djeca će moći uživati u predstavama, cirkus showovima, posjetima Djeda Božićnjaka i slasticama. Ali i mnogim iznenađenjima koja će ih posebno razveseliti.

Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem by Adela Mese, fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta znači samo jedno. A to je da smo ovih blagdana svi u Jägerhorn prolazu! A što još nudi Advent u prolazu 2023 doznajte i na službenim Facebook i Instagram stranicama manifestacije.

Tagged