advent u prolazu 2022 :: hotel jagerhorn zagreb

Advent u prolazu 2022 – glazbeni festival u Jagerhornu donosi mnoštvom renomiranih domaćih izvođača

Ovogodišnje izdanje Adventa u gradu Zagrebu, uz mnoštvo atraktivnih sadržaja i događanja, svim okupljenima, građanima Zagreba, ali i domaćim i stranim posjetiteljima, ponudit će atraktivan glazbeni događaj “Advent u prolazu”! Riječ je o glazbenom festivalu s mnoštvom renomiranih domaćih izvođača i tematskih događanja koji će svake večeri u sklopu zagrebačkog Jagerhorna posjetiteljima pružati vrhunsku zabavu u idiličnom božićnom ambijentu ove kultne zagrebačke lokacije. Otvorenje festivala “Advent u prolazu” održat će se u subotu, 26. studenog 2022. godine, a obilježit će ga nastup Natali Dizdar. Dodajmo da će nakon otvorenja pa sve do početka siječnja 2023. biti organizirana svakodnevna glazbena događanja.


Osim Natali Dizdar, iz bogatog kataloga Aquarius Recordsa nastupiti će i sjajni Mangroove te mlade nade Toni Drama. Uz spomenuta imena, organizatori ističu kako će u narednim danima najaviti još dva respektabilna izvođača. I to ona koja spadaju u sam vrh domaće glazbene scene! A navedeni line-up će svakako biti garancija vrhunskog provoda tijekom adventskih večeri.

Osim koncerata, program festivala Advent u prolazu bit će upotpunjen brojnim nastupima poznatih domaćih DJ-a. Također, svakog četvrtka u Jagerhornu će biti organizirane jazz večeri. Tijekom njih će nastupiti neki od vodećih domaćih jazz umjetnika, ali i stranih izvođača ovog glazbenog žanra. Zahvaljujući festivalskim događanjima, za očekivati je da će Jagerhorn u Ilici postati jedna od neizostavnih točaka ovogodišnjih božićnih događanja u našem glavnom gradu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama hotela Jagerhorn na adresi hotel-jagerhorn.hr.

VIDEO: Advent u prolazu Vas poziva na koncerte Natali Dizdar i benda Mangroove

Tagged