cinestar gold class zagreb 2020

Zagrebačko kino Gold Class nakon opsežne renovacije vraća se još atraktivnije

Kad je CineStar prije devet godina predstavio koncept luksuznog Gold Class kina, podigao je ljestvicu kino doživljaja u regiji. Ova je usluga još uvijek jedinstvena ponuda CineStara te u međuvremenu nije dobila konkurenciju, a Gold Class kino dvorane i sam koncept VIP usluge pružaju uistinu vrhunski osjećaj za sve ljubitelje filmova. Zaseban ulaz s conciergeom, garderoba, vrhunski lounge bar, elektronički podesive fotelje, večera po izboru za vrijeme filma i osobna usluga na zvonce nisu ostavili ravnodušnima ni najizbirljivije goste te je Gold Class ubrzo stekao vjernu publiku. Ovo je mjesto posebno postalo popularno za privatne proslave rođendana te ugošćuje i razna poslovna događanja.


Nakon gotovo desetljeća, CineStar je odlučio udahnuti novi šarm u Gold Class kino. Stanka rada uslijed pandemije korona virusa poslužila je za radove na renovaciji, a novo uređenje potpisuje Kristina Bradač Radić, poznata dizajnerica interijera. Gold Class by PREMIUM VISA inspiriran je izgledom starih engleskih klubova. Baš kao uređenje koje viđamo u filmovima koji su nadahnuti tim stoljećem, tako i novouređeni bar Gold Classa odiše detaljima poput konjak kožnih fotelja, kariranim uzorkom, svijećama i lampama koje daju toplo svjetlo, a police s knjigama savršeno zaokružuju cijelu priču i samom prostoru daju toplinu i osjećaj dnevnog boravka u koji će se svatko rado vraćati. Glavni element Gold Classa je upravo zlatna boja, a to je naglašeno detaljima poput ogledala i drugih raskošnih elemenata.

Ukupni kapacitet Gold Class by PREMIUM VISA dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u paru u svakoj dvorani)

U obje dvorane postavljen je novi karirani tepih te su sva sjedala novo tapecirana. Jedna dvorana je ostala tradicionalno zlatna, dok je druga zaživjela u smaragdno zelenoj boji. Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class by PREMIUM VISA dvorane iznimno su prostrane, posebno opremljene i izgrađene prema specijalnim standardima. Prvoklasne luksuzne fotelje smještene u paru, elektronski su podesive, istovremeno omogućuju trenutno vrlo traženu, maksimalnu privatnost. Dvorane su tehnološki superiorne s wall to wall platnima te vrhunskim zvučnim sustavom.

CineStar kina su, nakon petomjesečne pause, otvorena od danas, 20. kolovoza, a u novorenoviranom Gold Clas-u ćete kao i uvijek do sada moći uživati u brižno osmišljenim menuima pripravljenim od svježih i biranih namirnica te slasnim desertima, a prije ili poslije filma na raspolaganju vam je nepušački bar za piće po želji.

CineStar otvaranjem kina od samog starta najavljuje izuzetno bogat i uzbudljiv filmski program

U prvom tjednu publika će moći pogledati čak nekoliko premijera: eksplozivni psihološki triler Bijesan (Unhinged) s Oscarom nagrađenim Russellom Croweom u glavnoj ulozi, kao i beskrajno romantičnu i inspirativnu glazbenu priču Još uvijek vjerujem (I Still Believe). Također, započela je pretprodaja za film s jednim od najizdašnijih budžeta ikad snimljen u Hollywoodu, dugoočekivani Tenet, kojeg potpisuje najuspješniji redatelj današnjice, Christopher Nolan, a čije prikazivanje počinje 27. kolovoza.

CineStar je pripremio kino dvorane za novi prijem posjetitelja, proveli su dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju posve spremni. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za kinoprikazivačku djelatnost.

Priuštite si među prvima jedinstveno iskustvo u novouređenoj kino dvorani Cinestar Gold Class!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged