windays virtual 2020

WinDays Virtual donosi miks poslovnih i tehnoloških predavanja online

Bez obzira što je zbog trenutne javnozdravstvene situacije sa korona virusom konferencija WinDays20 powered by Microsoft odgođena za jesen 2020. godine, WinDaysi će bar djelomično održati travanjsku tradiciju i u srijedu, 22. travnja, održati WinDays Virtual, programski dan koji će se odvijati online.

Uz registrirane sudionike, predavanja WinDays Virtuala moći će pogledati i poslušati svi zainteresirani, a program će kombinirati poslovna i tehnološka predavanja.

WinDays Virtual sudionike će okupiti putem Microsoft Teams Live Eventa, a kroz jednodnevni program vodit će ih poznata lica, Tomislav Tipurić i Igor Pavleković.

Kako organizirati rad na daljinu, zašto trebamo zahvaliti IT-ju što uopće možemo raditi na daljinu i jesmo li sigurni dok radimo virtualno neke su od poslovnih i tehnoloških tema o kojima će govoriti strani i domaći predavači. Među potvrđenim govornicima je i keynote predavač Steven Van Belleghem.

Tijekom svog predavanja Customers the Day after Tomorrow govorit će o tome kako uz pomoć novih tehnologija što bolje pročitati želje korisnika, dok će za jesen pripremiti novu temu koju će WinDays sudionici moći čuti uživo.

Svoje predavanje na WinDays Virtualu održat će i poznati WinDays predavači Damir Dobrić, Marin Franković, Adis Jugo i Alen Delić.

Uz kvalitetan program kakav se od WinDaysa očekuje, sudionici će imati i priliku za opuštanje te za osvajanje nagrada. U zabavnom dijelu programa uživat će u ekskluzivnom razgovoru i nastupu Ivana Dečaka iz grupe Vatra koji će predstaviti novi single Sva naša ljeta. Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi, jesenski termin konferencije koja će se, kako je i planirano, održati u Maistra hotelima u Rovinju.

Organizator konferencije koristi priliku i da ovim putem posebno zahvali brojnim registriranim sudionicima koji su zadržali svoje kotizacije bez obzira na promjenu termina te svim sponzorima koji podržavaju konferenciju.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “WinDays Virtual donosi miks poslovnih i tehnoloških predavanja online

Comments are closed.