apsolon konzultantska tvrtka 2020

Vedran Antoljak više nije predsjednik Uprave Apsolona, tvrtke za poslovno savjetovanje

Na skupštini društva održanoj 24. ožujka 2020. godine odlučeno je da suosnivača vodeće hrvatske tvrtke za poslovno savjetovanje Apsolon i dosadašnjeg predsjednika Uprave Vedrana Antoljaka na ključnoj upravljačkoj dužnosti zamjene Mirjana Samardžić Novoselec i Nataša Ćurić Martinčević, dosadašnje članice Uprave Apsolona. Tvrtka tako nastavlja svoje poslovanje i strateški razvoj pod novom dvojnom upravom. Komentirajući odlazak Vedrana Antoljaka, članica uprave Mirjana Samardžić Novoselec je istaknula kako je njegov doprinos u razvoju Sense savjetovanja, a kasnije i Apsolona bio neizmjeran.

“Zahvaljujemo se gospodinu Antoljaku na svemu, a mi, nakon još jedne uspješne poslovne godine, nastavljamo s transformacijom i pružanjem sustavne podrške našim klijentima. I dalje ćemo ih uvoditi u digitalno doba, pomagati stvaranju pametnih i učinkovitih javnih institucija te osiguravati profitabilan rast privatnim kompanijama. I to još motiviranije, još fokusiranje i još predanije”, istaknula je Mirjana Samardžić Novoselec.

Nataša Ćurić Martinčević i Mirjana Samardžić Novoselec imaju preko 20 godina iskustva u savjetovanju privatnih kompanija, top menadžmenta te jačanju kapaciteta javne uprave i pripremi operativnih programa Europske unije.

O Nataša Ćurić Martinčević

Nataša Ćurić Martinčević diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te završila prestižni MBA na IESE Business School u Barceloni. Posjeduje 20 godina međunarodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u različitim gospodarskim sektorima – od investicijskog i korporativnog bankarstva do FMCG industrije.

Vodila je projekte na različitim tržištima u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi u području razvoja poslovanja, kontrolinga, financijskog restrukturiranja, spajanja i preuzimanja, EU fondova te optimizacije troškova. Nataša Ćurić Martinčević je ujedno i potpredsjednica Udruge EU Pro pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Nataša Ćurić Martinčević

O Mirjani Samardžić Novoselec

Mirjana Samardžić Novoselec magistrirala je Europske studije i regionalni razvoj na Sveučilištu u Grazu. Ima preko 20 godina iskustva rada na jačanju kapaciteta javne uprave te pripremi EU operativnih programa i razvojnih strategija.

Posljednjih godina angažirana je na projektima koji promiču održivi urbani razvoj i stvaranje pametnih i održivih gradova. Upravljala je složenim projektima tehničke pomoći za tijela državne uprave Republike Hrvatske.

Mirjana Samardžić Novoselec

O Apsolonu

Apsolon je vodeća domaća konzultantska tvrtka izgrađena na uspjesima, iskustvima i znanjima stečenim u preko 20 zemalja, koja danas ima ambiciju i viziju učiniti korak dalje.

U Apsolonu namjeravaju postati predvodnik nove generacije konzultanata koji pomažu svojim klijentima da se i sami bezbolno digitalno transformiraju te prilagode poslovanje digitalnom dobu koje zahtijeva nove načine razmišljanja i djelovanja.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -