joško čupić - img zagreb | 2018.

Tvrtka IMG Zagreb proslavila 30 godina uspješnog poslovanja

Obilježen je tridesetogodišnji rad tvrtke IMG Zagreb, jedinog specijaliziranog proizvođača i servisera zapornih armatura i proizvođača proizvoda od nehrđajućeg čelika i drugih materijala za naftnu, plinsku, petrokemijsku, farmaceutsku i prehrambenu industriju. Tvrtka je to koja je iz tek male radionice kontinuiranim i stručnim radom prerasla u poznatog, cijenjenog i vrlo traženog proizvođača visokotlačnih ventila, blokova, cijevnih spojnica i raznih drugih proizvoda od nehrđajućeg čelika. IMG Zagreb danas zapošljava 42 djelatnika, a svoje aktivnosti dijeli na proizvodne i servisne, kojima upravlja inženjerski odjel tvrtke.


“Ponosni smo proslaviti rad naše tvrtke koja posluje već punih 30 godina. U Hrvatskoj smo jedini proizvođači takve vrste opreme. Prvi smo uveli ISO 29001 i certifikate za naše proizvode prema Pravilniku o tlačnoj opremi. Također, inzistiramo na kvaliteti proizvoda i usluga. Naša jedina prava konkurencija je uvoz, jer u Hrvatskoj, osim nas, zapravo ne postoji niti jedan proizvođač takve opreme. Visoka kvaliteta proizvoda, povoljnije cijene proizvoda, povoljnije cijene usluga, kraći rokovi isporuka, kraći rokovi odaziva na servise i remonte, brzina intervencija u garantnim rokovima glavne su niti vodilje tima IMG-a”, rekao je Joško Čupić, vlasnik tvrtke IMG Zagreb.

Stručnost i usku specijaliziranost tvrtke IMG Zagreb prepoznali su partneri na inozemnim tržištima. Tako tvrtka uspješno posluje na tržištu zemalja bivše Jugoslavije, Francuske, Njemačke, Bjelorusije i SAD-a, gdje je zagrebački IMG u nekoliko navrata isporučio visokotlačne manometarske ventile. I dodajmo, najveći promet na inozemnom tržištu ova tvrtka ostvaruje na području Francuske.

IMG Zagreb nastavlja s ulaganjem u opremu, ali i u novi prostor

“Dugoročni cilj tvrtke je jačanje hrvatskog branda proizvodnje na području cijevnih armatura i proizvoda od nehrđajućeg čelika. Usavršavanje proizvodnje, proizvodnog postrojenja te zapošljavanje novih djelatnika, sve su aktivnosti koje poduzimamo u svrhu konačne kvalitete i količine proizvodnje proizvoda što za cilj ima proširenje tržišta. Garancija ostvarenja naših ciljeva odgovorno je poslovanje i odnos koji gajimo sa zaposlenima i klijentima. A sve to desetljećima svojim radom i potvrđujemo. Cilj nam je postati vodeći hrvatski centar visoke tehnologije, specijaliziran za područje razvoja, proizvodnje i prodaje opreme za naftnu, plinsku, kemijsku, energetsku i farmaceutsku industriju”, dodaje Joško Čupić.

Nastavak uspješnog rasta i razvoja tvrtka IMG Zagreb planira preseljenje u nove prostore. Na taj način, osim prostornog proširenja, slijedi i širenje proizvodnje, a to je prva faza dodatnom osvajanju stranih tržišta. Jednako tako, prostornim širenjem proizvodnje i otvaranjem novih tržišta, IMG Zagreb sprema se zapošljavati dodatne djelatnike i raditi na širenju proizvodnog asortimana. Ulaganjem u novi prostor i opremu ova tvrtka postaje još poželjniji hrvatski poslodavac. Ali i siguran domaći i inozemni poslovni partner. Više o ovoj tvrtci možete doznati na mrežnim stranicama na adresi img-ventili.hr.

Tagged