subway zagreb / petrićev prolaz / studeni 2019.

Subway otvorio restoran u Petrićevom prolazu ispod Iličkog nebodera

Subway®, najveći lanac restorana u svijetu, u Zagrebu otvara svoj drugi restoran, i to u najužem centru grada Zagreba: u Petrićevom prolazu, ispod najpoznatijeg nebodera u gradu – Iličkog nebodera na Trgu bana Jelačića.


Novim zagrebačkim restoranom u Petrićevom prolazu, Subway® u Hrvatsku premijerno donosi i nov dizajn restorana Fresh Forward, koji će gostima pružiti nove mogućnosti izbora – od načina kako naručiti i preuzeti hranu, do potpunog užitka u obroku.

Prvi prioritet i dalje su svježi sastojci i sendviči koje gosti mogu pripremiti po vlastitom ukusu. Zahvaljujući iskušanom poslovnom modelu, franšiza Subway je izvrsna poslovna priliku i za poduzetnike – primatelje franšize.

Novim dizajnom Subway® svojim gostima nudi prostor u kojem će se osjećati odlično. Snažan vizualni identitet u kombinaciji s inovativnim dizajnom interijera prostor čini svjetlijim i modernijim.

U prvom planu je kutak sa svježim povrćem, kojim se želi dodatno naglasiti predanost svježim i kvalitetnim proizvodima, dok osvijetljeni prostor s ostalim proizvodima poput raznih salata, keksa i pecivima gostu omogućuje dodatni izbor.

U restoranu je omogućeno i besplatno korištenje brze WiFi mreže i punjenja mobilnog uređaja za vrijeme obroka.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged