ryanair / logo 2021.

Ryanair otvara bazu u Zagrebu – uvodi se 12 novih ruta i 36 tjednih letova

Ryanair, europska niskobudžetna zrakoplovna tvrtka najavila je otvaranje svoje nove baze u Zagrebu! U Zračnoj luci “dr. Franjo Tuđman” doći će dva zrakoplova, a uvest će se 36 tjednih letova i 12 novih ruta. Tako će Zagreb biti povezan s mnoštvom gradova diljem Europe.

Nova baza Ryanaira pojačat će zračni promet i turističku industriju u regiji, uz nastavak programa cijepljenja protiv koronavirusa i otvaranja Europe na vrijeme za ljetne praznike. Dodajmo da je investicija vrijedna 200 milijuna dolara, a izravno će se otvoriti 60 novih radnih mjesta. 12 novih najavljenih ruta bit će do Pariza, Londona, Rima, Milana, Brisela, Frankfurt Hana, Memimgema, Karlsruhea, Dortmunda, Geteborga, Podgorice i Oslo Torpa.

Hrvatski potrošači sada mogu rezervirati ljetne praznike po još nižim cijenama. Tu je i mogućnost korištenja Ryanairove besplatne naknade za promjenu leta, ukoliko Vam se planovi promijene. U znak proslave, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 151 kunu za putovanja do kraja ožujka 2022. godine, koja se moraju rezervirati do četvrtka, 1. travnja 2021. godine u ponoć na mrežnoj stranici ryanair.com.

“Oduševljeni smo što smo pokrenuli novu hrvatsku bazu u Zagreb. Našim ćemo hrvatskim kupcima ovog ljeta ponuditi mnoštvo europskih atraktivnih destinacija, uključujući popularna odredišta poput Rima, Milana, Pariza i Londona. Imajući na umu da se ograničenja zbog koronavirusa redovito mijenjaju, kupci sada mogu rezervirati letove za zasluženi odmor. A sada ne moraju brinuti ukoliko trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja. To mogu učiniti do dva puta uz besplatnu naknadu za promjenu leta do kraja listopada 2021. godine”, rekao je Eddie Wilson, izvršni direktor Ryanaira.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -