igor mešin i rene bitorajac / poliklinika medical body balance zagreb

Rene Bitorajac i Igor Mešin ponovno u Našoj maloj POLIklinici

Omiljena lica s malih ekrana, televizijski, kazališni i filmski glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac stigli su ponovno u našu malu Polikliniku. No, ovaj put u potpuno drugačijem ambijentu i ne kako bi snimili nove kadrove nekad popularne televizijske serije, već kako bi se nakon napornih snimanja rehabilitirali i opustili. U Poliklinici Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom, pod budnim okom fizioterapeuta Velibora Viboha, izabrali su niz fizikalnih tretmana primjenom dekompresijskih, manipulativnih i drugih tehnika terapije.

Svjetski poznati aparat Indiba Actov CT9 za rehabilitaciju nakon ozljeda , Huber kao rehabilitacijsko – sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije, dijagnostika poput analiza sastava tijela, analiza i biomehanika hoda, Yumeiho tretman za poremećaj težišta tijela, odnosno disbalans koji može nastati kod različitih bolesti unutarnjih organa i/ili lokomotornog sustava, samo su neki od tretmana kojima su se podvrgnuli naši popularni glumci te uz savjete stručnjaka rehabilitirali svoju mišićno – koštanu strukturu kako bi jesen dočekali zdravi i fit te spremni za nove uloge.

Poliklinika Medical Body Balance

Poliklinika Medical Body Balance je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Nalazi se u Zagrebu, između parka Maksimir i KBC Zagreb (bolnica Rebro) na adresi Ulica Frane Kesterčaneka 2b. Vlasnik i ravnatelj poliklinike je Velibor Viboh, dipl. physioth., službeni fizioterapeut Hrvatske DAVIS CUP reprezentacije i naše najbolje tenisačice Donne Vekić.

Tim Poliklinike Medical Body Balance čine visoko školovani fizioterapeuti koji pokrivaju cjelokupan spektar osnovnih i specijalnih fizioterapijskih tehnika, a svakodnevno surađujemo s doktorima fizijatrima, ortopedima, neurolozima, radiolozima, kiropraktičarima i nutricionistima.

  • preko 600m2 terapijskog prostora
  • 200 dodatnih edukacija iz specijalnih tehnika na razini cijeloga tima
  • više od 5.000 zadovoljnih pacijenata i preko 10.000 odrađenih dekompresijskih terapija u zadnjih 5 godina
  • preko 10 godina primjene manualne i dekompresijske terapije u različitim dijagnozama
  • posjećuju nas pacijenti iz preko 10 različitih zemalja svijeta

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Rene Bitorajac i Igor Mešin ponovno u Našoj maloj POLIklinici

Comments are closed.