pickjobs - platforma za zapošljavanje - 2020

PickJobs – nova platforma za zapošljavanje predstavlja kombinaciju društvene mreže i oglasnika za posao

Pokrenuta je nova, inovativna platforma za zapošljavanje “PickJobs” koja na jednostavan i brz način spaja poslodavce i posloprimce pri čemu je objavljeni oglas trenutno vidljiv u 11 zemalja. Pristup platformi je potpuno besplatan i za posloprimce i za poslodavce, a oglasi su istovremeno vidljivi korisnicima iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova. Platforma sadrži opširnu bazu poslodavaca koji su prepoznali široki raspon mogućnosti i prednosti koje u procesu potražnje ili ponude za poslom nudi PickJobs pa je tako već sada na platformi aktivno preko 3.000 oglasa za različite kategorije poslova.

PickJobs je osmislila grupa mladih hrvatskih IT stručnjaka s ciljem da se vremenski ubrza i pojednostavi svim stranama ulazak u svijet poslovnih mogućnosti, koji često predstavlja zamoran i frustrirajući proces bilo da se radi o traženju poslovne prilike ili potrazi za savršenim kandidatom za posao.

Platforma je besplatna i sve je izvedivo online – od prijave, selekcije, testiranja pa sve do razgovora za posao

U današnje vrijeme digitalizacije svi žele pojednostaviti procese i uštedjeti vrijeme. PickJobs provodi sve online – omogućava kvalitetnu i detaljnu predselekciju kandidata i poslova, a i sami razgovori za posao mogu se odvijati putem PickJobs platforme. Izravna komunikacija između poslovnih i privatnih korisnika je brža i fleksibilnija te nema potrebe da se ona obavlja nekim drugim kanalima, poput mobitela, e-maila ili fizičkim dolaskom kandidata na sastanak u poslovne prostorije.

Ako korisnici žele ući u novi svijet poslova bez prijavljivanja kroz računalo, za iOS i Android operativne sustave dostupna je i besplatna PickJobs mobilna aplikacija.

Što PickJobs platformu čini drugačijom i inovativnijom?

PJ MATCH

PickJobs nudi PJ MATCH opciju koja kvalitetno i precizno povezuje poslodavca i posloprimca. Na temelju unesenih parametra u oglas, a shodno popunjenom privatnom profilu korisnika, sustav pomoću umjetne inteligencije automatski izračunava kompatibilnost prijavljenog kandidata s obzirom na potrebe poslodavca.

PJ SELECT

Ova opcija direktno je razvijena za poslodavce u svrhu lakše selekcije i bolje organizacije prijavljenih kandidata što na kraju poslodavcima donosi dodatnu uštedu vremena i preglednost samog procesa zapošljavanja.

PJ QUICKTEST

Poslovni korisnik ima u mogućnosti koristiti inovativnu opciju pomoću koje se mogu generirati vlastiti kvizovi u svrhu predselekcije kandidata.

Putem kreiranih kvizova poslodavac provjerava razinu znanja ili ostale njemu bitne informacije o kandidatima te tako skraćuje i precizira  proces potrage prije samog intervjua.

BESPLATNA BAZA KANDIDATA

I privatni i poslovni korisnici imaju mogućnost kreiranja profila kao i opciju kontroliranja njegovog sadržaja. Kod oba profila, osim osnovnih dokumenata, kao što je životopis, ponuđena je opcija dodavanja fotografija i videozapisa.

Za poslodavce su, primjerice, pristup i pregled baze profila i životopisa svih kandidata potpuno besplatni dok je za privatne korisnike bitno naglasiti da putem PickJobs-a mogu u svakom trenutku vidjeti svoj status prijave.

NOTIFIKACIJE I EMAIL-ovi

Tražiteljima posla platforma šalje notifikacije čime se smanjuje mogućnost da kandidati propuste najnoviji oglas i svoju priliku za posao iz snova.

MAPE

Mape su opcija koja je razvijena za poslovne profile u svrhu lakšeg i bržeg razvrstavanja potencijalnih radnika, a svaki poslodavac ima mogućnost prilagođavanja mapa svojim potrebama.

STATISTIČKI IZVJEŠTAJI ZA POSLODAVCE

Svaki poslodavac dobiva detaljan statistički izvještaj za svoj objavljeni oglas, koji je pregled rezultata samog oglasa i akcija koje je pokrenuo.

DETALJAN KALKULATOR ZA IZRAČUN PLAĆA

Posebnost je precizan kalkulator za izračun plaća u koji su uključeni detaljni parametri, poput izračuna plaća za osobe mlađe od 30 godina, osobe koje imaju djecu, izračun bez osobnog odbitka, vrste obračuna, ukupan trošak plaće…

AUTOMATSKO PREVOĐENJE OGLASA

Oglas objavljen na PickJobsu vidljiv je u 11 zemalja (Hrvatska, Austrija, Njemačka, Švicarska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crne Gora, Sjeverne Makedonija, Ukrajina, Albanija i Kosovo). Oglasi i sav sadržaj na stranici prevedeni su na službeni jezik navedenih zemalja tako da svaki pojedinac ima lagani pristup poslovima na željenom tržištu na svom službenom ili engleskom kao univerzalnom jeziku.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged