OMEGAbau Zagreb - novogradnja Vrapče Zagreb - 2020

OMEGAbau Zagreb – građevinska tvrtka koja radi niskogradnju, visokogradnju i unutarnje radove

OMEGAbau Zagreb je građevinska tvrtka specijalizirana za izvođenje građevinskih radova po sistemu “ključ u ruke”. Obavljamo radove na niskogradnji, visokogradnji te unutarnje radove – od ideje do realizacije projekta! Naš stručni tim sačinjavaju pravnici koji se brinu oko prikupljanja i pripreme dokumentacije, geodeti koji su zaduženi oko obilježavanja terena pripadajućeg zemljišta. Naravno, tu su i arhitekti koji svaki kvadrat zamišljene nekretnine prenose na papir po kojem ostatak ekipe odrađuje svoj dio posla i projektanti koji svaki projekt moraju odraditi do savršenstva.

Pomažu im dizajneri koji u grube nacrte stavljaju svoj udio koji svaki projekt smještaju u sam vrh uređenja interijera. Strojari nastupaju nakon geodeta koji iskoči sve pravce do kojih se smjesta objekt kako bi pripremili sa bagerima teren za temelje.

Geomehanička studija se radi preko naših vanjskih suradnika ukoliko se radi o brdovitom terenu kako bi se izbjegla eventualna klizišta tla.

Građevinski radnici u zajedništvu za vodoinstalerima te električarima kao i izvođačima plinskih instalacija započinju izvođenje temeljne ploče te prikapčanja na infrastrukturu – struja, plin, voda i kanalizacija.

Nadzor gradnje vrši inžinjer koji je stalni suradnik našeg građevinskog poduzeća te ujedno prati i dokumentira svaki izvedeni kvadrat.

Stolarija se izvodi po završetku rohbau konstrukcije te na tom području surađujemo samo sa dugogodišnjim provjerenim suradnicima bilo da se radi o ALU ili PVC stolariji kao i drvenim otvorima.

Žbukanje unutarnjih zidova kao i glazuru također izvode naši dugogodišnji suradnici.

Keramičari te parketari su posljednja faza gradnje, a kod većih objekata uzimamo, uz vlastite radnike, i usluge kooperantskih tvrtki kako bi objekti bili završeni u najkraćem mogućem roku.

Uređenje eksterijera dolazi kao posljednja faza pred traženje uporabne dozvole za izgrađeni objekt te isto odrađuje naš vlastiti iskusni tim ljudi.

Agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina tada preuzima nekretninu te ju u naše ime nudi i prodaje kupcima preko vodećih internetskih prodajnih portala.

Više informacija o građevinskoj tvrtci OMEGAbau Zagreb doznajte ovdje.

OMEGAbau Zagreb - Hvar - urbana vila - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -