bosch - automobilska oprema - nova web stranica boschaftermarket.hr - 2020

Nova internetska stranica o Boschevim dijelovima, radioničkoj opremi i uslugama

Boschev Odjel autoopreme objavio je nove internetske stranice za automobilske dijelove i dodatnu opremu te za radioničku opremu u novom dizajnu prilagođenu korisniku. Na internetskoj adresi boschaftermarket.hr radionice od sada mogu pronaći pregledno organizirani cjelokupni asortiman Boschevih rezervnih dijelova, radioničke opreme i usluga. Svi tekstovi, vizualizacije i slike proizvoda prilagođene su potrebama korisnika. Stranice za pregled proizvoda s kratkim opisima u samo nekoliko klikova mišem dovode korisnika do traženih informacija. Dokumenti za preuzimanje, uključujući tehničke podatke i brošure o proizvodima, pružaju dodatne informacije. Internetska stranica nadopunjena je brojnim videozapisima i korisnim objašnjenjima za radionice.

Katalog dijelova organiziran je prema grupama proizvoda

Klikom na Dijelovi u izborniku pregledno uređene glavne navigacije korisnici mogu pronaći cjelokupan asortiman rezervnih dijelova razvrstanih u pojedinačne skupine proizvoda. Osim novih dijelova, uključen je i sveobuhvatan Boschev asortiman zamjenskih dijelova.

U kratkim tekstovima opisane su funkcija i posebne prednosti pojedinačnih rezervnih dijelova. U okviru neprestanogStranica 2 od 3 unaprjeđenja internetske stranice, postojat će i mogućnost pametnog pretraživanja. Time će se omogućiti brzo prepoznavanje rezervnih dijelova dostupnih za određeno vozilo uporabom slobodnog pretraživanja teksta ili prepoznavanje vozila putem identifikacijskog broja vozila (VIN).

Kratki videozapisi s objašnjenjima za radioničku opremu

Stavka izbornika Oprema pruža kratak pregled sveobuhvatnog asortimana Boscheve radioničke opreme. Korisnicima pruža informacije o svim dijagnostičkim uređajima, ispitnim uređajima za motore i komponente, kao i o softverima za radionice i rješenjima za učinkovito uklanjanje problema te profesionalno održavanje i servis.

U kratkim tekstovima objašnjene su funkcija i prednosti pojedinačnih dijagnostičkih uređaja i servisnih jedinica u odnosu na zahtjeve radionica. U videozapisima dostupnim za brojne sustave jasno je prikazana njihova profesionalna primjena.

Boscheva podrška i usluge za profesionalno poslovanje radionica

Treća stavka izbornika naziva se Usluge i podrška. Pruža kratak pregled Boschevih ponuda za svakodnevno profesionalno poslovanje radionica.

Jednim klikom korisnici mogu pronaći informacije o Boschevim konceptima radionica:

  • Rješenjima za obuku
  • Tehničke usluge
  • Koncepti radionica
  • Najnovije vijesti
  • Boschev program lojalnosti eXtra

Informacije u samo nekoliko klikova

Zahvaljujući prilagodljivom dizajnu izgled nove internetske stranice automatski se prilagođava uređaju putem kojeg joj korisnik pristupa. Time se osigurava jednaka kvaliteta čitanja sadržaja na stolnom računalu, tabletnom računalu ili čak na pametnom telefonu.

Glavna ciljna skupina ovih stranica uglavnom su radionice za motorna vozila, ali i tehničari koji rade s Boschevim proizvodima te veleprodajni trgovci. Prije pokretanja nove internetske stranice provedena su sveobuhvatna istraživanja korisnika kako bi se osiguralo da će korisnici moći na brz i intuitivan način rabiti novu internetsku stranicu.

Specifične internetske stranice za pojedine države dostupne su za sve države u kojima postoji Boschev Odjel autoopreme. Ovim pojedinačnim stranicama moguće je pristupiti putem tzv. alata za odabir
države
koji se nalazi na zajedničkoj internetskoj domeni na adresi boschaftermarket.hr.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged