lunaria solin 2019

Lunaria otvorila svoja treća vrata – moderno rublje s dozom luksuza dostupno i u Solinu

Sve pripadnice nježnijeg spola od sada ženstveno, senzualno i kvalitetno donje rublje mogu pronaći na još jednoj adresi na kojoj se smjestila treća Lunaria prodavaonica.


Lunaria je brand koji se nametnuo vrhunskom kvalitetom i u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto kupnje donjeg rublja za cijelu obitelj. Moderne modne kolekcije zadovoljiti će i najosvještenije kupce koji čak i u trenucima opuštanja žele biti lijepo odjeveni.

Da donje rublje ima posebnu čar i da je ženama jako važno kako se u njemu osjećaju, svjedoče brojne zadovoljne klijentice koje svoje intimne kombinacije pronalaze u Lunarii.

Svoje favorite pronašle su i naše poznate dame poput Fani Čapalije, Andree Šušnjare, Žanamari Lalić, Anamarije Asanović, Monike Sablić, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević Buljan, Marije Pirić, Sandre Ledenko, Nede Makjanić Kunić, Ines Nosić i Barbare Kurtović koje nisu skrivale oduševljenje bogatim i divnim asortimanom.

U posebnim linijama su modeli korzeta i grudnjaka te izbor vrhunskih talijanskih kupaćih kostima koji najavljuju ljeto koje samo što nije. Lunaria linije su i idealan poklon za predstojeći Majčin dan, rođendan, djevojačku ili neobavezan znak pažnje kojem će se svaka žena razveseliti.

Lunaria će već nakon prve posjete postati omiljeno mjesto kupnje donjeg rublja i pidžama za cijelu obitelj i za sve generacije. Najfiniji materijali, visoka kvaliteta izrade i vrlo povoljne cijene, učiniti će trgovinu Lunaria u Tommijevom Hipermarketu u Solinu na adresi Antuna Gustava Matoša 29, nezaobilaznim mjestom kupnje.

Cijelu priču oko otvorenja dodatno je upotpunila humanitarna nota pod nazivom Slikaj srcem, gdje su se gosti imali priliku fotografirati i samim time, svojom jednom objavom iste na društvenim mrežama, donirati jednu kunu Zavodu za urologiju – KBC Split. Akcija traje do 31. svibnja 2019. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged