lunaria solin | 2019.

Lunaria otvorila vrata svog trećeg salona! | Moderno donje rublje i kupaći kostimi s dozom luksuza dostupni su i u Solinu!

Sve pripadnice nježnijeg spola od sada ženstveno, senzualno i kvalitetno donje rublje mogu pronaći i u Solunu, točnije, na još jednoj adresi na kojoj se smjestila treća Lunaria prodavaonica! A Lunaria jem podsjetimo, modni brand koji se nametnuo vrhunskom kvalitetom. No, on je u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto kupnje donjeg rublja za cijelu obitelj. Moderne modne kolekcije zadovoljiti će i najosvještenije kupce koji čak i u trenucima opuštanja žele biti lijepo odjeveni.

Da donje rublje ima posebnu čar i da je ženama jako važno kako se u njemu osjećaju, svjedoče brojne zadovoljne klijentice koje svoje intimne kombinacije pronalaze u Lunariji. A svoje favorite pronašle su i naše poznate dame. To su Fani Čapalija, Andrea Šušnjara, Žanamari Lalić, Anamarija Asanović, Monika Sablić, Gianna Apostolski, Renata Lovrinčević Buljan, Marija Pirić, Sandra Ledenko, Neda Makjanić Kunić, Ines Nosić, Barbara Kurtović… A sve one nisu skrivale oduševljenje bogatim i divnim asortimanom!

Dodajmo, u posebnim linijama Lunarije su modeli korzeta i grudnjaka. No, tu ćete naći i izbor vrhunskih talijanskih kupaćih kostima koji najavljuju ljeto koje samo što nije došlo. A Lunaria linije su i idealan poklon za predstojeći Majčin dan, rođendan ili djevojačku zabavu. Ali one su i neobavezan znak pažnje kojem će se svaka žena razveseliti…

Lunaria je pojam za najfinije materijale, visoku kvalitetu izrade te vrlo povoljne cijene

Lunaria će već nakon prve posjete postati omiljeno mjesto kupnje donjeg rublja i pidžama za cijelu obitelj. Ali i za sve generacije. Najfiniji materijali, visoka kvaliteta izrade i vrlo povoljne cijene, učinit će trgovinu Lunaria koja se nalazi u sklopu Hipermarketa Tommy u Solinu na adresi Antuna Gustava Matoša 29, nezaobilaznim mjestom kupnje!

Dodajmo da je cijelu priču oko otvorenja dodatno upotpunila humanitarna nota pod nazivom Slikaj srcem. Tako su gosti ovog modnog butika imali priliku fotografirati, a samo su sa svojom jednom objavom iste na društvenim mrežama mogli donirati jednu kunu i to Zavodu za urologiju KBC-a Split. Dodajmo, ova humanitarna akcija traje sve do petka, 31. svibnja 2019. godine. A više o modnim kreacijama Lunarie doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Tagged