kaufland barutanski jarak zagreb - punionica za električna vozila - 2020.

Kaufland otvorio poslovnicu u Maksimiru na adresi Barutanski jarak 54

Kaufland je otvorio svoju jubilarnu 40. poslovnicu u Hrvatskoj, a nalazi se na Bukovcu u Maksimiru, na adresi Barutanski jarak 54. Ova trenutno najmodernija Kauflandova poslovnica otvorena je u četvrtak, 17. rujna 2020. godine. Ima sustav za održivo gospodarenje otpadom, koristi otpadnu energiju za grijanje, a ugrađen je i sustav za nadzor potrošnje struje i vode.

U Barutanskom jarku Kaufland svojim kupcima nudi čak 159 parkirališnih mjesta. A kako priliči parkiralištu modernog trgovca, kupcima su na raspolaganju i dvije punionice za električne automobile. Na njima je napajanje električnih limenih ljubimaca potpuno besplatno!


Kaufland puno truda ulaže u brigu o zaposlenicima koji su za ovu tvrtku uvijek na prvom mjestu. To dokazuje i više od 200 kvadratnih metara prostora unutar poslovnice namijenjenog samo zaposlenicima Kauflanda. Također, za zaposlenike je osigurana i velika prostorija za odmor od 42 te terasa od 22 kvadratna metra.

Radno vrijeme nove poslovnice Kauflanda na adresi Barutanski jarak 54 je od ponedjeljka do subote od 7 do 22, a nedjeljom od 7 do 21 sat. Više o Kauflandu doznajte na mrežnoj stranici na adresi kaufland.hr.

Povodom otvorenja poslovnice Kaufland Barutanski jarak organiziran je niz aktivnosti u poslovnici, ali i izvan nje

Posjetitelje tako 17. i 18. rujna 2020. godine očekuju dobro poznati filmski likovi koji će im pomagati prilikom kupovine. Oni će im ukazivati na akcije i proizvode koji bi im se mogli svidjeti. Postavljeno je i “kolo sreće” na kojem će kupci moći osvojiti zanimljive nagrade. Vikend, 19. i 20. rujna, rezerviran je za aktivnosti na otvorenom i predstave Gradskog kazališta Žar ptica za najmlađe koje se održavaju oba dana u 10 i 16 sati.

Kroz projekt Kaufland škola voća i povrća, svaka poslovnica četvrtu godinu za redom donira svježe voće i povrće partnerskim školama. To se radi svaki tjedan tijekom cijele školske godine. Kaufland Barutanski jarak trenutno je u potrazi za svojom susjednom partnerskom školom. Na samom izlazu iz poslovnice nalaze se prozirne glasačke kutije u koje kupci mogu ubaciti glasački listić koji će dobiti na blagajni. Pomoću njega mogu glasati za jednu od ponuđenih susjednih osnovnih škola. Glasanje traje do 30. rujna 2020., nakon čega se pobjednička škola uključuje u donacijski program.

Tagged