jysk nordic mood / 2022.

Jysk Nordic Mood kolekcija inspirirana je brojnim ženstvenim detaljima

Jysk Nordic Mood kolekcija donosi nam nove boje i nadu u budućnost. Naime, zabava je u ženstvenim bojama i ona je prisutna kroz nekoliko elemenata ove kolekcije. Poput vaze od ručno puhanog stakla, čije se pastelne boje međusobno isprepliću što svaki primjerak čini jedinstvenim. Ili u buketu šarenog umjetnog cvijeća, komodi zanimljivog i pomalo retro dizajna, keramičkom svijećnjaku. Ženstveni dodir također je vidljiv i u mekanim tekstilima. Jastuci podsjećaju na šareno proljeće uz zanimljivu teksturu s resama a izričaj poziva da eksperimentirate s bojama.


“U ovoj Nordic Mood kolekciji naglasili smo boje. A posebno su naglašene pastelne i crvene nijanse, koje daju kolekciji ženstveni izraz. Boje unose radost u naš dom. A to je potrebno nakon dugog i mračnog zimskog razdoblja, u kojem je neizvjesnost obilježila živote mnogih ljudi”, rekla je Tina Nymann, Voditeljica kategorije Kućanstva u JYSK-u.

Iako kolekciju karakteriziraju jake boje, fokus je i dalje na klasičnom skandinavskom izričaju koji je postignut minimalističkim izričajem. “Kolekciju karakterizira šarolik, ali istodobno jednostavan izričaj. Primjerice, naša orhideja je inspirirana jakim bojama i spokojem japanskog vrta. Cvijet je najljepši kada stoji sam sa svojom jednostavnosti”, dodala je Tina Nymann. Nova kolekcija Nordic Mood u prodaji je u svim JYSK trgovinama kao i na JYSK.hr.

Tagged