infosmile outy - info display - 2020

InfoSmile Outy – hrvatska inovacija koja bi mogla spasiti lokalni turizam

InfoSmile “Outy” je domaća inovacija koja se sastoji od info panoa za prikazivanje informacija i oglasa, pametne klupe te servisne postaje za bicikle koja ujedno puni električne bicikle. Prvi su postavljeni u Kutini i Sisku. “Outy” je inovacija Marka Fertelmeša koji je osmislio samostojeći interaktivni informacijski zaslon za prikazivanje poruka, turističkih informacija ili oglasa u slikovnom i video formatu. Osnovu uređaja čini LED ekran visoke svjetline i dijagonale od čak 140 centimetara, s mogućnošću mijenjanja sadržaja na daljinu, putem interneta.


Servisna postaja za građane, turiste i bicikliste

Osim ekrana, koji služi za oglašavanje i prikaz potrebnih informacija, Outy dolazi sa samoodrživom pametnom klupom. U njoj se nalazi punjač mobitela pogonjen solarnom energijom, ali i dodatni sadržaj za bicikliste. Oni, naime, tamo mogu pronaći osnovni alat za servis bicikala te priključak kojim mogu puniti baterije svojih električnih bicikala. Tu su i stalak za parkiranje te zaključavanje bicikala pa je ponuda za cikloturiste potpuna.

Jednostavna izmjena sadržaja preko aplikacije

Za postavljanje i izmjenu sadržaja na info točku potrebno je samo nekoliko sekundi, s bilo kojeg uređaja i u bilo koje vrijeme. Dakle, ako imate događanje ili informacije koje morate hitno oglasiti, ne morate fizički dolaziti na lokaciju uređaja, već to možete napraviti jednostavnim logiranjem u aplikaciju – čak i s mobitela.

Mogućnost prodaje oglasnog prostora

Obzirom da InfoSmile sadrži kvalitetni display velikih dimenzija, isti je idealna platforma za promociju sadržaja lokalnih tvrtki i obrta, ali i trgovačkih lanaca koji se nalaze u vašem gradu.

Domaći proizvod po Europskim standardima

Ovaj informacijski panel s pametnom klupom osmišljen je te u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. A obzirom da Europska unija podržava ovakva moderna i ekološka rješenja, vjerujemo da se za nabavku istog mogu iskoristiti i određeni poticaji.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged