mirjana mikulec 2020

InDizajn s Mirjanom Mikulec: Nove epizode za sve zaljubljenike u lijepe interijere

Stiže nam 17. sezona InDizajna! Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, zajedno sa svojim timom, donosi nove uzbudljive epizode za sve zaljubljenike u lijepe interijere – kao i one koji će to tek postati!

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, i ovog proljeća moći ćete vidjeti neke nove dizajnerske prostore, korisne savjete i novitete iz svijeta unutarnjeg uređenja.

InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako da ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti sve trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu. Osim toga, u novoj sezoni vas čeka i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna je posjetila njegov dom pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

“Iz sezone u sezone se trudimo svojim gledateljima ponuditi zanimljivi sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji puno truda i rada cijelog tima, tako da ćemo kroz 17. sezonu pokazati više od 50 preuređenih prostora!”, rekla je Mirjana Mikulec, čiji je studio preuredio i kupaonicu operne pjevačice Martine Tomčić.

U novoj sezoni ćete između ostaloga vidjeti i 12 novih makovera. Obradovali su i dobitnike koji su na nagradnom natječaju InDizajna Iznenadi me osvojili preuređenje jedne prostorije u domu, a rezultate ćete pratiti iz epizode u epizodu.

Ekipa iz studija Mirjane Mikulec pobrinula se i realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb namijenjenoj mladeži s teškoćama u razvoju. Tako je uređen prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan.

“Učenici često nemaju mogućnost za socijalizaciju s vršnjacima jer rijetko izlaze iz škole za vrijeme odmora, a mnogi od njih dolaze iz drugih županija i svakodnevno putuju pa dolaze ranije u školu. No tu se osjećaju sretno i zadovoljno, i ova prostorija omogućava im upravo to – druženje koje im nedostaje van škole”, rekla je ravnateljica ustanove.

Prva epizoda starta u nedjelju, 29. ožujka 2020. godine na RTL televiziji u prijepodnevnom terminu, a osim već spomenutih uzbudljivih priča, nova sezona donosi i nove parove dizajnera amatera u rubrici Dizajner na jedan dan, dok je rubrika Uradi sam obogaćena novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “InDizajn s Mirjanom Mikulec: Nove epizode za sve zaljubljenike u lijepe interijere

Comments are closed.