tele2 - nova školska godina - 2020

I nakon ljetnih praznika nastavite s neograničenom komunikacijom uz novu ponudu Tele2

Nakon ljetne stanke, došlo je vrijeme za novu školsku godinu i povratak školskim, studentskim ili radnim obvezama. Početak školske godine donosi i ponovno prolaženje onih slatkih muka i nabave školskih potrepština, dok će roditelji prvašića doživjeti novi važan trenutak u životu svoje djece. Uza sve to, pandemija korona virusa ove godine otvara prostor za još više briga. No, jedno je ipak sigurno: neograničena komunikacija uz pomoć tehnologije i dalje će ostati prioritet mnogim roditeljima i učenicima, kao i tvrtkama. Neograničen internet te pozivi i poruke pokazali su svoju moć i važnost u burnom proljeću, a jesen će posve sigurno potvrditi da je i dalje važnije nego ikada ostati u kontaktu, ali pri tome i uštedjeti.


Tele2 je zato za ovo razdoblje pripremio bogatu ponudu. Uz tarifu RASPALI i podatkovni paket BEZBROJ GB za neograničeni internet, pozive i poruke za samo 169 kuna mjesečno korisnici mogu odabrati i vrhunske uređaje za samo 1 kunu odmah, a ostatak na rate.

Tako se u ponudi nalaze popularni pametni telefoni Samsung Galaxy A41 i Xiaomi Redmi Note 9 Pro te dva nova uređaja, prijenosno računalo Lenovo IdeaPad 3 i pametni dječji sat MyKi. Primjerice, Lenovo IdeaPad 3 idealan je odabir za sve one koji traže lagan, a izdržljiv uređaj jer teži manje od 2 kilograma i idealan je za torbu ili ruksak, a snažna baterija traje i do šest sati. S druge strane, pametni dječji sat MyKi idealan je za one najmlađe, a posebno prvašiće i njihove roditelje koji još nisu spremni svojem mališanu nabaviti mobitel. Uz GPS lokator, ima i previđeni utor za SIM karticu pa će biti idealan za razmjenu SMS poruka i razgovore.

Specifikacije uređaja pokazuju da Tele2 razumije važnost moderne tehnologije za stalni kontakt s najmilijima, ali i radne i obrazovne obveze. Tako će povratak u školu i na posao zasigurno biti ugodniji uz takve partnere te neograničen internet, pozive i poruke zahvaljujući najpovoljnijoj neograničenoj tarifi na tržištu koja će svima dodatno pružiti bezbrižnu komunikaciju.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged