hotel fermai split I 2020.

Hotel Fermai – Split uskoro dobija luksuzni heritage hotel smješten u stoljetnoj zgradi

U stoljetnoj zgradi zaštićenog kulturnog dobra, u kojoj je nekada bio Zadružni savez, a kasnije i Splitsko sveučilište, krajem lipnja otvara se jedan od najatraktivnijih hotela na Jadranu – hotel Fermai Split. Fermai Heritage Split je novo mjesto za moderne putnike. Iznimna arhitektura i vrhunski dizajn s pažljivo biranim detaljima. Moderno i toplo uređenje mediteranskog štiha… Tako bi se mogao opisati novi luksuzni hotel Fermai u središtu Splita, na samo nekoliko koraka od Dioklecijanove palače.

Stoljetna zgrada, jedna od rijetkih secesijskih u ovom gradu, remek je djelo arhitekta Petra Senjanovića. A sofisticirani, nepretenciozni i opuštajući interijer potpisuje Studio Franić Šekoranja. Tako se dašak secesijske elegancije te klasični i vintage namještaj u kombinaciji s modernim detaljima proteže kroz čitav hotel. A dodajmo, Fermai Split ima 33 sobe i dva apartmana.

Hotel Fermai Split sjajan je izbor za moderne putnike, ljubitelje vrhunskog dizajna, ambijentalne arhitekture, mediteranskog ozračja, istinske hedoniste, koji žele doživjeti lokalnu atmosferu u srcu grada. Nema sumnje, novi, urbani hotel privući će i brojne Splićane koji će tu uživati u prvoj jutarnjoj kavi. Zastani, fermaj, rekli bi Dalmatinci… A neka mjesta su za to kao stvorena. Investitor, splitska tvrtka Quatro Company, u projekt je uložila 42 milijuna kuna, a svi radovi su se izvodili u suradnji s Konzervatorskim odjelom u Splitu. Više o hotelu doznajte na mrežnim stranicama na adresi hotelfermai.com.

Tagged