pivo grif u boci

Grif pivo prepoznatljivog karaktera i okusa dostupno je i u staklenoj boci

U prepunom zagrebačkom Grif baru predstavljeno novo izdanje (istoimenog) piva Grif, koje je od sada dostupno i u boci. Grif je dosad bio dostupan samo kao točeno pivo na određenim zagrebačkim lokacijama, a sada će u novom ruhu biti dostupan većem broju ljubitelja piva. Grif Pale Ale je pitko i osvježavajuće pivo, zlatno žute boje s čvrstom pjenom i ugodnim aromama hmelja. Ključni sastojak, koji daje poseban karakter ovome pivu, jest Citra, hmelj jakih citrusnih nota i aroma tropskog voća i grejpa.

“Iznimno nas veseli što od danas možemo predstaviti Grif u boci, jer time otvaramo novu stranicu u njegovoj priči. Uspjeh Grifa rezultat je znanja i rada našeg predanog tima koji vrlo entuzijastično i strastveno pristupa
razvoju novih piva te održanju njihove kvalitete. Dobili smo pivo prepoznatljivog karaktera i okusa, a sigurni smo da su to prepoznali i naši potrošači“, izjavio je Mario Duvnjak, direktor i član Uprave tvrtke K pivovari.

“U Grifu stalno razmišljamo što bismo mogli novo skuhati, a kad smo razmišljali o boci, pale ale nam se nametnuo kao logičan izbor. Pale ale je pivo snažnog karaktera i okusa, određene gorčine i prepoznatljive svježine, brončane boje i hmeljastog okusa”, dodao je Mirko Banić Ištuk, majstor pivar.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged