franck nagradni natječaj - franck kava - 2021.

Franck nagradni natječaj – osvojite “kava poklon paket” za sebe i svoj kafić!

Brojni ljubitelji kave jedva su dočekali da ponovno mogu popiti kavu s dragom osobom u svom omiljenom kafiću. Stoga je Franck prigodno, povodom otvorenja terasa, pokrenuo kreativni nagradni natječaj! Sudjelovanjem u njemu potrošači mogu osvojiti vrijedan Franck poklon paket proizvoda za sebe i kavu za svoj omiljeni kafić!

Sve što treba je posjetiti službeni Franck Instagram profil, otvoriti highlight “Poziv na kavu” te screenshotati Franck pozivnicu za kavu. Pozivnicu treba ispuniti i označiti osobu s kojom žele popiti kavu, kao i svoj omiljeni kafić s Franck kavom te tako ispunjenu formu pozivnice objaviti na svoj Instagram story.

Franck će sve pozivnice spremiti u highlight Poziv na kavu na svom Instagram profilu. Po završetku natječaja koji traje do 9. ožujka 2021., 10 najkreativnijih autora nagraditi vrijednim poklon paketom i kavom za njihov omiljeni kafić. Upravo je ispijanje kave dio dnevnog rituala mnogih Hrvata koji bez nje ne mogu zamisliti svoj dan. A koliko uživaju ispijati svoj omiljeni crni napitak baš u kafiću pokazalo je i prošlogodišnje istraživanje agencije Hendal i Francka provedeno za vrijeme prvog lockdowna.

Rezultati istraživanja pokazali su kako je za vrijeme lockdowna čak 44 posto građana nedostajalo ispijanje kave u kafićima. 47 posto ih je izjavilo kako će odmah u prvom tjednu kada se otvore ugostiteljski objekti, popiti kavu upravo tamo.

Da je ispijanje kave dobrim dijelom stil života i brojnih poznatih Hrvata, govori i to što se akciji Poziv na kavu pridružila i influencerica Anita Dujić. Tako je i ona na ovaj način pozvala dragu osobu na druženje uz kavu u omiljenom kafiću. A poziva i sve Vas da se pridružite, jer Franck nagradni natječaj donosi vrijedne nagrade!

anita dujić - franck kava - esplanade zagreb - 2021.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -