essential antwerp / logo 2019

Belgijski brend koji ćete obožavati – Essentinel Antwerp stigao u Bon Ton Store & Gallery

Svake sezone zagrebački “bon ton store & gallery” predstavi barem po jedan odličan novi brend, a za sezonu jesen zima to je belgijski “Essentiel Antwerp”, brend koji se u relativno kratkom vremenu razvio u jedan od najuspješnijih komercijalnih brendova iz Belgije.

Njihov strastven pristup modi rezultira razigranim kolekcijama koje pršte pozitivnom energijom i šarmantnim detaljima uvijek vrhunske izrade i kvalitetnih materijala.

Upravo zato, Essentiel Antwerp je jedan od vodećih modnih brendova kad je u pitanju pristupačna contemporary moda s dozom luksuza koju se može naći u vodećim svjetskim shopping destinacijama kao što su Galerie Laffayette u Parizu i Harvey Nicholsu u Londonu.

Danas Essentiel Antwerp slovi za osvježavajući i nekonvencionalan, ali i vrlo nosiv brend.

Komade iz kolekcije koja je ovih dana stigla u bon ton store & gallery prve je zagrebačkim ulicama prošetala prelijepa Dina Dragija. Udobni pleteni puloveri i kardigani u kombinaciji s odličnim jeansom i jaknom od umjetnog krzna u boji pudera te haljine i tunike jakih printeva mogu se pronaći u Preradovićevoj 34 u Zagrebu.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Belgijski brend koji ćete obožavati – Essentinel Antwerp stigao u Bon Ton Store & Gallery

Comments are closed.