vice guru

BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje u Galeriji SC

Nakon uspješnog otvorenja prvog Instituta u Splitu, poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja temeljena na njegovom dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi. Vice Guru je od malih nogu poznat u Splitu kada je sa samo četiri godine iscjeljivao energijom i spiritističkom tehnikom kanalizirao poruke svog duhovnog vodiča.

Svoje tehnike pozitivne psihologije, metode samorazvoja i samopomoći primjenjuje kroz videozapise, tehnike i uređaje namijenjene poboljšanju kvalitete života te povratku svojoj istinskoj prirodi.

U razdoblju od 8. do 23. studenog 2019. godine u BASMA institutu predviđen je promotivni period otvorenih vrata tijekom kojeg će zainteresirani građani moći razgledati novi preuređeni prostor s izloženim rezultatima Guruovih integrativnih medicinskih istraživanja te neke od njegovih invencija koje čine jedinstveni spoj najsuvremenijih tehnologija i drevnih znanja o prirodi čovjeka.

Od uređaja koje svakako valja spomenuti tu je Telekomunikator, nastao integracijom tradicionalne balkanske medicine i suvremene e-nargile, zatim iKSHAM, aplikator koji zahvaljujući protoku orgonske energije stvara jako vibracijsko polje koje na osobu djeluje iscjeljujuće i umirujuće te tehniku koja spaja divinaciju i biljne pripravke u svrhu precizne holističke dijagnostike.

Zagrebačka podružnica BASMA instituta predstavit će i Pro-bhuti program koji je trenutno u prvoj fazi kliničkog testiranja, a čine ga kapsule vibhuti praha materijaliziranog ili spravljenog od gotovo dvije stotine različitih indijskih jogina i njihovih sljedbenika.

Na otvorenju Instituta će, osim bioenergetskog tretmana Vice Gurua, biti ponuđena Hado voda strukturirana pozitivnom energijom i iKSHAM orgonski aplikatori za čeonu (ajna) čakru koji će biti dostupni svim posjetiteljima.

Poznati autor mnogobrojnih knjiga o alternativnoj medicini Deepak Chopra tvrdi kako je “svatko od nas ovdje jer ima svoje mjesto, a svaki se dio mora uklopiti u veliku slagalicu”. Prema tome, budite dijelom ovog važnog kozmičkog događaja i doživite dodir svjesnosti!

Otvorenje BASMA instituta održat će se u petak, 8. studenog 2019. godine u 20 sati u prostoru Galerije SC. BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko liječenje otvoren je do 23. studenoga, radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati. Sukladno recentnim nagovještajima u javnosti, Galerija SC u studenom prenamjenjuje svoj prostor i postaje BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje.

Na otvorenje BASMA instituta poželjno je doći u bijeloj odjeći.

Tagged