andrija zovko / auto salon kramar zagreba

Auto salon Kramar nakon 15 godina rada otvorio prvu poslovnicu u Zagrebu u Kovinskoj ulici u Jankomiru

Nakon 15 godina poslovanja, Auto salon Kramar otvorio je svoju prvu poslovnicu u Zagrebu i time zacrtao svoj novi poslovni put pozicioniranjem u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Tvrtka je u Hrvatskoj osnovana 2015. godine, a pripada grupaciji Kramar koja već 15 godina posluje u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Nakon otvaranja podružnice u Splitu, zagrebački prodajni autosalon veliki je iskorak u poslovanju, koji ujedno znači i otvaranje novih poslovnih i prodajnih mogućnosti za nabavkom vrhunskih vozila s certifikatom.

“Kupac nam je na prvom mjestu! Obzirom na to da se bavimo uvozom rabljenih vozila tražimo od svojih dobavljača jamstvo, koje tada prenosimo našim kupcima. Od samog početka gradimo temelje našeg poslovanja upravo na tome i garantiramo kako svaki kupac može biti 100% siguran prilikom kupnje vozila u Auto salonu Kramar. U 2019. godini svakako želimo održati uspjeh na ovom nivou na kojem se trenutačno nalazimo”, smatra Andrija Zovko, glavni direktor i suvlasnik Auto salona Kramar.

Poslovni koncept Auto salona Kramar nastao je iz zaljubljenosti u automobile i želje da se tržištu ponudi sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa, od nižih, preko srednje klase do luksuznih. Auto salon Kramar omogućuje narudžbu automobila po želji kupca, sigurnost u ispravnost vozila te jamstvo na mehaniku i tehniku vozila od 12 mjeseci. Osim toga, moguća je i zamjena starog automobila za noviji što je vrlo popularna aktivnost.

U sklopu moderno uređenog salona na zagrebačkom Jankomiru u Kovinskoj ulici, tzv. autoaveniji, tvrtka posjeduje vlastitu radionicu za prijem i pregled vozila. Pazeći na svaki detalj kako bi zadovoljili očekivanja svojih kupaca, Auto salon Kramar posluje u skladu sa svojim sloganom i istinski nastoji u svemu biti za klasu bolji.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -