specijalna bolnica primamed zagreb | 2024.

Specijalna bolnica Primamed | Nova zagrebačka bolnica koja okuplja tim stručnjaka iz svih grana moderne medicine

Specijalna bolnica Primamed, bolnica koja okuplja tim stručnjaka iz svih grana moderne medicine, otvorena je u Zagrebu u četvrtak, 23. svibnja 2024. godine. I dodajmo, ova nova bolnica je opremljena najnovijom tehnologijom koja omogućuje pružanje najsuvremenije zdravstvene skrbi. Također, Specijalna bolnica Primamed kontinuirano nastoji razmjenjivati medicinsko znanje i stručnost. I zato su započeli stratešku suradnju s drugim po veličini zdravstvenim lancem u svijetu, turskim Acibadem Healthcare Group.

Otvorena u zagrebačkoj Lovinčevićevoj ulici, Specijalna bolnica Primamed pruža najsuvremeniju zdravstvenu skrb današnjice. Obuhvaća niz internističkih i specijalističkih bolničkih djelatnosti, a multidisciplinarni tim vodećih stručnjaka i liječnika osigurava vrhunsku uslugu kojoj je na prvom mjestu uvijek pacijent. Glavni cilj djelovanja Specijalne bolnice Primamed je pružiti zdravstvenu skrb s individualiziranim i holističkim pristupom. Ali i uspostaviti i održavati najviši standard pružanja zdravstvene skrbi u jugoistočnoj i srednjoj Europi. Dodajmo, na području bolnice također se provode i djelatnosti medicine rada i sporta, medicine spavanja te zdravstvenog turizma.

Specijalna bolnica Primamed sadrži opremu koju koriste najrazvijenije bolnice diljem Europe. A usluga kvalitete u skladu je s najboljim svjetskim praksama. I kao što smo to već naveli, s ciljem daljnjeg razvoja, izmjenjivanja medicinskog znanja, praksi i stručnosti, započeta je i strateška suradnju s drugim najvećim zdravstvenim lancem u svijetu, turskim Acibadem Healthcare Group. Više o ovoj novoj zagrebačkoj bolnici koja se nalazi u kvartu Ferenščica doznajte na mrežnoj adresi primamed.hr.

Specijalna bolnica Primamed pruža najsuvremeniju zdravstvenu skrb današnjice

Primamed od kirurške djelatnosti obuhvaća područja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, opće kirurgije, kao i maksilofacijalne, torakalne kirurgije i abdominalne kirurgije, a specijalizirana je i za djelatnosti ortopedije i traumatologije. Od specijalističkih djelatnosti obuhvaća anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu, neurologiju, psihijatriju, urologiju, dermatologija i venerologija, oftalmologiju, ginekologiju, otorinolaringologija, fizikalna medicina i rehabilitacija te pedijatrija, kao i bolničke djelatnosti internističke djelatnosti kardiologije, pulmologije, gastroenterologije, endokrinologije, hematologije, alergologije, imunologije i reumatologije.

“Otvaranje Specijalne bolnice Primamed ostvarenje je našeg sna. To za nas znači, prije svega, omogućavanje zdravstvene skrbi većem broju ljudi. Nova bolnica opremljena je, vrhunskim uređajima koji su na razini svjetske klase, a medicinsko osoblje i dalje sačinjavaju jedni od najvećih stručnjaka u zdravstvu. Svi ljudi bi trebali imati pravo na adekvatnu zdravstvenu skrb, što je i krajnji cilj Specijalne bolnice Primamed. Ukratko, pacijenti su nam bili i ostali srž onoga zašto ovo radimo”, rekao je prim. dr. sc. Gzim Redžepi, izjavio je ravnatelj bolnice Primamed.

Tagged