affidea hrvatska | 2024.

Poliklinike Affidea sinonim su za izvrsnost u pružanju zdravstvene skrbi

U 2023. godini Affidea je ponovno postavila standard izvrsnosti u pružanju zdravstvene skrbi, osvojivši brojne nagrade i priznanja koja ističu njezinu nepokolebljivu predanost sigurnosti pacijenata i inovacijama. Podsjetimo, Affidea je europski pružatelj medicinskih usluga naprednog dijagnostičkog snimanja, ambulantne i onkološke skrbi s jedinstvenom mrežom s više od 340 centara u 15 europskih država.

U Hrvatskoj ova grupa pruža liječničke usluge od 2008. godine, a trenutno djeluje s pet samostalnih centara. Tri centra se nalaze u Zagrebu, a to su Affidea Čavka, Affidea Sveti Rok i Affidea Eljuga. A po jedan je u Splitu i to Affidea Kalajžić te u Šibeniku Affidea Vita. Također, ova tvrtka pruža širok spektar medicinskih usluga, slijedeći najviše sigurnosne standarde na europskoj i svjetskoj razini. Uz predanost širenju svog portfelja kliničkih usluga, ova grupa je tijekom 2023. godine uspješno dovršila 14 akvizicija u 8 zemalja. Spomenimo i da je u Hrvatskoj akvizirala Polikliniku Eljuga.

“Prošlogodišnja postignuća pravi su odraz predanosti našeg tima izvrsnosti u zdravstvu. Njihova predanost ne samo da definira naš uspjeh, već i jača naše ciljeve. Ona nas tjera da nastavimo napredovati i postavljati nova mjerila u branši. Naš cilj je biti dostupni tamo gdje nas pacijenti najviše trebaju, pružajući visokokvalitetnu skrb koja je sigurna, brza i pouzdana. Drago mi je što možemo ponuditi nove usluge i specijalizacije. A to će dodatno osnažiti našu sposobnost da zadovoljimo sveobuhvatne zdravstvene potrebe zajednice”, rekla je Marijana Pašalić, direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska, koja, dodajmo, vodi tim od 140 ljudi.

Ova grupa svake godine obavlja više od 14 milijuna dijagnostičkih pregleda

Affidea je jedini pružatelj zdravstvenih usluga, koja je član Odbora radiološke dijagnostike tvrtke IBM Watson te Microsoft Clouda. Zbog svojih sjajnih praksi i iskustava u osiguravanju sigurnosti pacijenata ova grupa je postala najnagrađivaniji pružatelj usluga radiološke dijagnostike u Europi s priznanjima Europskog društva za radiologiju. Naime, više od 50 posto nagrada na EuroSafeovom zidu zvijezda pripada upravo Affideinim centrima.

A Affidea Hrvatska nagrađena je najvišom ocjenom na EuroSafeovom zidu zvijezda (EuroStars Imaging Wall of Stars), inicijativi Europskog društva za radiologiju za promicanje kvalitete i sigurnosti dijagnostičkog snimanja. Također, ova je tvrtka u posljednje tri godine uložila više od 20 milijuna eura u svoj rast i razvoj, uključujući akvizicije i nabavku najsuvremenije medicinske opreme, čvrsto se pozicionirajući kao lider u pružanju visokokvalitetnih zdravstvenih usluga. Više o centrima i uslugama koje pružaju možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici affidea.hr.

VIDEO: At Affidea, We Care

Tagged