croatia poliklinika rijeka I 2022. I foto: pixsell - luka stainzl

Croatia Poliklinika Rijeka – nova klinika opremljena najmodernijim uređajima

Croatia osiguranje otvorilo je svoju novu zdravstvenu ustanovu – Croatia Poliklinika Rijeka. Ova nova poliklinika opremljena je najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Pacijentima iz Rijeke i okolice tako je na raspolaganju vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom. Dodajmo da je niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupno na jednom mjestu, bez čekanja.


Nakon Zagreba, Splita, Pule i Koprivnice, poliklinika u Rijeci peta je Croatia Poliklinika u Hrvatskoj. Stanovnici s riječkog područja u novoj Croatia Poliklinici moći će obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju. Također, moći će obaviti različite laboratorijske pretrage kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice.

Croatia Poliklinika Rijeka obavljat će brojne zdravstvene preglede

Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna. Kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga ove godine, uz otvorenje u Rijeci, imamo u planu otvaranje još dvije Poliklinike. Croatia Poliklinike djeluju već više od 15 godina. One su postale prepoznatljive u sredinama u kojima posluju prije svega zbog znanja i stručnosti liječničkih timova i medicinskog osoblja. No, važan su dio naše prepoznatljivosti i vrhunska medicinska oprema, tehnologija i aparati za dijagnostiku i liječenje. Oni nam omogućuju kontinuirano pružanje zdravstvene usluge najvišeg standarda našim pacijentima”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. Također, s ulaganjima nastavlja i u narednom periodu. Širenjem svojih Croatia Poliklinika, koje će se nastaviti i naredne godine, Croatia osiguranje omogućit će dostupnost vrhunskih privatnih zdravstvenih usluga u svim dijelovima Hrvatske. Croatia Poliklinika Rijeka nalazi se u Vukovarskoj ulici 7 u Rijeci. Više informacija o uslugama klinike doznajte na mrežnim stranicama na adresi poliklinikacroatia.hr.

Tagged