croatia poliklinika osijek :: 2023.

Croatia Poliklinika Osijek – brojni specijalistički i dijagnostički pregledi dostupni su stanovnicima osječkog i šireg slavonskog područja

Croatia osiguranje, tvrtka koja se primarno bavi područjem osiguranja i posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu polikliniku – Croatia Poliklinika Osijek. Prva je to Croatia Poliklinika u Slavoniji te šesta u nizu u Hrvatskoj – nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice i Rijeke. Croatia Poliklinika Osijek opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom pa je tako pacijentima među ostalim na raspolaganju magnetska rezonanca na suvremenom 3T uređaju te endoskop s umjetnom inteligencijom.


3T spada u najnaprednije uređaje za magnetsku rezonancu kojim se pregledi obavljaju dvostruko brže u odnosu na starije generacije uređaja. Otvor na T3 uređaju je širi od standardnog i time ugodniji, a zbog jačine magnetskog polja sama pretraga traje kraće čime je smanjen osjećaj klaustrofobije i negativnih doživljaja. Također, uređaj ima izrazito visoku preciznost snimanja što omogućuje rano otkrivanje bolesti. A tako se može bolest na vrijeme detektirati i pravovremeno početi liječiti.

Pomoću endoskopa s umjetnom inteligencijom izvode se minimalno invazivni, precizni i učinkoviti postupci koji omogućuju informirane odluke o dijagnostici i liječenju. Posebno se koristi u dijelu ranog otkrivanja abnormalnosti u gastrointestinalnom sustavu, što je ključno u prevenciji kolorektalnog karcinoma. Suvremeni uređaji koje ima Croatia Poliklinika Osijek omogućuju pacijentima ugodnije iskustvo obavljanja pregleda. A vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje pružaju usluge u više od 20 specijalističkih djelatnosti.

Prevencija je ono na što se najviše fokusira Croatia Osiguranje

“Prevencija bolest i zaštita zdravlja među najvažnijim su područjima djelovanja naše kompanije. Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj u koje smo u posljednje tri godine uložili gotovo 20 milijuna eura. A od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Osijeku iznosi više od 3,8 milijuna eura. Zadovoljni smo svime što smo do sad postigli, jer je tržište visoko fragmentirano i zahtjevno, a Croatia poliklinike se po ostvarenim prihodima nalaze na četvrtom mjestu među usporedivim poliklinikama u Hrvatskoj”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

“Krajnji cilj nam je vrhunsku medicinsku skrb i zaštitu zdravlja omogućiti stanovnicima diljem Hrvatske. Stoga je u planu otvaranje još dvije poliklinike – u Zadru i Varaždinu. I dodat ću, Polikliniku u Splitu selimo na novu lokaciju veću od 1400 m2. Čestitam timu na sjajno odrađenom poslu”, dodao je Tomašković.

Croatia Poliklinika Osijek pružat će brojne medicinske usluge stanovnicima Slavonije

Stanovnici osječkog i šireg slavonskog područja u novoj Croatia Poliklinici mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede uključujući sistematske preglede, više vrsta pregleda ultrazvukom i mamografiju. Također, mogu obaviti različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona.

Uz navedeno, na raspolaganju su i brojni specijalistički pregledi. Oni su zaista brojni, a obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, fizikalne medicine i terapije, gastroenterologije, kardiologije, nefrologije, neurokirurgije, neurologije, nutricionizma, oftalmologije, ortopedije, otorinolaringologije, psihijatrije, pulmologije, radiologije, urologije, ginekologije, interne medicine. Također, pacijenti će moći u Poliklinici obaviti i male kirurške zahvate.

Otvorenje Croatia Poliklinike u Osijeku predstavlja nastavak strategije Croatia osiguranja u pružanju zdravstvenih usluga najviših standarda u cijeloj Hrvatskoj. Sve dodatne informacije možete doznati na mrežnim stranicama Croatia Poliklinike na adresi croatiapoliklinika.hr.

Tagged