enjoy the best of zagreb app | 2019.

Enjoy the best of Zagreb | Mobilna aplikacija koja je idealan turistički vodič po glavnom gradu Hrvatske

Mobilna aplikacija “Enjoy the best of Zagreb” idealan je turistički vodič. Ona u sebi ima detaljnu mapu grada koja turistima, ali i zagrepčanima, omogućuje jednostavno i brzo kretanje po gradu. Također, s ovom aplikacijom se brzo i lako mogu istražiti znamenitosti Zagreba. Ali i dobiti sve bitne informacije o gradu, javnom prijevozu, garažama, parkingu, pomoći na cesti… Također, uz pomoć aplikacije korisnik će sve doznati i sve informacije o najnovijim događanjima u Zagrebu te njihovim terminima i lokacijama. A za sve one koji žele nešto pojesti, aplikacija je mjesto gdje će na uvid dobiti popis najkvalitetnijih zagrebačkih restorana, grillova, burgeraja, pizzerija i sličnih lokala.

Za potrebe zabave i noćnih izlazaka tu je i popis noćih klubova i diskoteka, barova ili pivnica. A u svima njima će turisti koji posjete Zagreb sigurno pronaći nešto za sebe. Za ljubitelje shoppinga, aplikacija Enjoy the best of Zagreb u svojoj ponudi prikazuje proizvode zagrebačkih obrtnika, dizajnera i umjetnika. Točnije, proizvode koji oni nude sigurno se ne mogu kupiti nigdje drugdje osim u Zagrebu, ali i trgovačkih centara.

Aplikacija je ugodnog dizajna s logičnim rasporedom rubrika te vrlo jednostavna za korištenje. A do traženih informacija se dolazi u dva do tri klika. Instalirajte Enjoy the best of Zagreb na vaš pametni telefon i imajte uvijek pri ruci sve bitne informacije o Gradu Zagrebu. I dodajmo, aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Playa ili App Storea.

Tagged