xiaomi x leica camera I flagship smartphone I 2022.

Xiaomi i Leica Camera najavljuju stratešku suradnju – započinje nova era mobilne fotografije

Xiaomi, jedna od vodećih svjetskih kompanija za potrošačku elektroniku i pametnu proizvodnju i Leica Camera, čija se legendarna reputacija temelji na dugoj tradiciji izvrsne kvalitete, inovativnih tehnologija i njemačkog umijeća u proizvodnji, službeno su objavljile stratešku suradnju u području mobilne fotografije. Prvi fotografski flagship pametni telefon ove dvije tvrtke službeno će biti predstavljen u srpnju 2022. godine.


Xiaomi i Leica dijele ideje o mobilnoj fotografiji. Naime, obje tvrtke kroz “ekstremna tehnološka otkrića i potragu za estetikom” žele “kontinuirano istraživati optičke performanse i fotografsko iskustvo u eri mobilne fotografije”.

Odlične kamere i još bolji pametni telefoni od sada rade zajedno!

Više od 100 godina Leica Camera stvara lagane kamere koje preferiraju pioniri ulične fotografije. Uz to proizvodi i optičke leće svjetske klase “kontinuirano ispunjavajući strast vlastite fotografske zajednice”. S genijalnim optičkim inženjeringom i nevjerojatnom kvalitetom izrade kamere Leica prepoznatljive po svom brendingu s crvenom točkom. Ukratko, to je njemački inženjering u svom najboljem izdanju. Ali i dalje nastavljaju privlačiti nove generacije potrošača koje teže postići “izgled Leica fotografije” i posjedovati ova dizajnerska remek-djela. Uz to što izrađuje precizne uređaje, prava remek-djela za fotografiju, Leica diljem svijeta okuplja i poznate fotografe i nove fotografske talente. Više. doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi leica-camera.com.

Osnovan 2010. godine, Xiaomi je trenutno treći proizvođač pametnih telefona u svijetu. Od svog osnutka prije 12 godina tvrtka prakticira misiju “neumorne izrade nevjerojatnih proizvoda s poštenim cijenama, kako bi cijelom svijetu omogućio da putem inovativne tehnologije uživa u boljem životu”. Njihovi pametni telefoni i drugi proizvodi prodaju se u više od 100 zemalja i regija diljem svijeta. Uz veliku snagu istraživanja i razvoja te kontinuirano i dugoročno ulaganje u tehnologiju Xiaomi je postao lider u tehnološkim inovacijama u područjima potrošačke elektronike i pametne proizvodnje. A u području fotografije, na temelju svoje dugotrajnog tehničkog usmjerenja u optiku, čipove, algoritme i sl., kao i dubokog razumijevanja mobilne fotografije, Xiaomi pruža nevjerojatno fotografsko iskustvo, uključujući i portrete, noćne scene i snimke. Više doznajte na mrežnim stranicama na adresi mi.hr.

Video: Xiaomi × Leica Camera – A New Era of Mobile Imaging Begins in July

Tagged